"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
astaroth pisze: Baclofen - wybór prawdziwego mężczyzny
ej, ty waliłeś w chÓj klonów, co nie?
ziom 1:46:27
no ale teraz sram na klony
ziom 1:46:29
mam coś lepszego, co mnie nie uzależnia
czempion 1:46:31
a co?
ziom 1:46:45
baclofen, chÓjku
ziom 1:46:47
miota aż miło
ziom 1:46:53
i żadnej telepawki po odstawieniu, to nie są klony
Minos pisze:uzaleznia?astaroth pisze: Baclofen - wybór prawdziwego mężczyzny
Minos pisze:co?astaroth pisze: PIOTREK, PIERDOLNIJ SOBIE!
Anonimowy pisze...
siema stary
jest dobry motyw
mowie ci
baclofen
cala masa kumpli wyszla z benzo wlasnie dzieki baclofenowi
mozna z baclofenu wyjsc z dnia na dzien wlasciwie bo dawki ktore dzialaja sa bardzo male
pozdro stary!
Powiem Wam tak, próbowałem wychodzić z benzo za pomocą antydepresantów a konkretnie Espritalu (zasypiałem po nim jak bobas), byłem tak zachwycony tym lekiem że stworzyłem nawet artykuł o tym leku w Wikipedii i dodałem do niego fotkę (BTW: dodałem też fotkę Klonazepamu). Ale teraz wiem że ten lek wcale mi nie pomógł-uzależniłem się od niego(pomimo iż na ulotce jest napisane że nie uzależnia) i nie wiem ale chyba nawet trudniej było mi go odstawić niż benzo-bo jak przestałem brać to zaczęły się ostre kłopoty ze snem.
Najgorszą jednak wadą tego leku jest to że przytyłem po nim jak wieprz, dopiero po jego odstawieniu, przestałem się obżerać i chudnę. Nie wytrzymałem jednak odstawiania tego Espritalu i wróciłem do Klona, myślę że łatwiej mi będzie się z nim pożegnać.
I jeszcze jedno-dla mnie nie ma cudownej pigułki która wyleczy mnie z uzależnienia.
Nie będę nikomu odradzał żadnych leków a w szczególności antydepresantów czy leków p-padaczkowych bo nie chcę mieć nikogo na sumieniu(dlatego też napisałem że "dla mnie" w poprzednim zdaniu).
Nie polecam jednak odstawiać benzo nagle i tak jak piszą specjaliści
"zmienić" benzo na długim czasie półtrwania i powoli zmniejszać dawkę no w ostateczności zabezpieczyć się jakimś lekiem p-padaczkowym a w przypadku myśli samobójczych koniecznie udać sie do psychiatry!.
Dlatego też nie wierzę w Baclofen. Bo co z tego że rzucę benzo jak później będę się męczył z odstawianiem Baclofenu...
Tak jak to było z tym Espritalem.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.