Pozdrawiam.
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
W NL bez recepty nic sensownego nie znajdziesz. Jedynie nieopłacalne syropki w markecie.
Po trzech dniach tłumaczenia holenderskich stron znalazłem jeden lek z kodeina i kilka z DXM bez recepty.
DXM: Daro tabletki. 10 sztuk, 29,5 DXM każda, Bronchosedal Dextromethorphan, Toularynx Dextromethorphan 180ml. Dawka podobna wszędzie, około 300mg na opakowanie
kodeina: Natterman Bronchicum Edyta Sterk Hoestsiroop - bardzo nieopłacalne, 70mg kodeiny za około 8-9 euro. Innych leków z kodeina nie znalazłem bez recepty.
Kupowałem tylko Daro z DXM, ogolnie farmaceutka powiedziała ze to specjalny lek w Holandii i musiała wprowadzić wszystkie moje dane z dowodu do komputera, ze kupowałem to..
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.