Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Chciałem poruszyć kwestię stosowania dysocjantów nasennie. Próbował ktoś? Odkryłem to już za czasów MXE, kiedy w "sytuacji awaryjnej" (po prostu bezsenność i brak innych subst.uspokajających) zażyłem 15-20mg metoksetaminy i faktycznie pomogło mi to zasnąć. Późniejsze próby potwierdzały tę właściwość: MXE wyciszała umysł i pozwalała się rozluźnić.
Później, po delegalizacji MXE podobne próby przeprowadzałem z difenidyną i – szczerze mówiąc – nie pamiętam, bo "sporo się działo". Niemniej, nie odkryłem wtedy nic wbrew tej teorii.
Teraz mam 3-MeO-PCE i dawka 20-30mg (nawet większe) też pomagają mi zasnąć znacznie lepiej, niż np. 3mg etizolamu.
Uważam, że to bardzo przydatne zastosowanie dla tej grupy substancji. Wątpię, by "bardziej hardkorowe" substancje z tej grupy (np. 3-MeO-PCP) się do tego nadawały, bo można odczuć nadmiar bodźców i niepokój. Niemniej, MXE, DPD i 3-MeO-PCE to raczej spokojne dysocjanty i w dawkach na poziomie Light takie działanie jest dla mnie bardzo przydatne.
06 lipca 2020surveilled pisze: Teraz mam 3-MeO-PCE i dawka 20-30mg (nawet większe) też pomagają mi zasnąć znacznie lepiej, niż np. 3mg etizolamu.
Pomijam miksowanie z ziołem (czy tym bardziej GABAergikami), wtedy faktycznie pod koniec tripu, a zdarzało się że i chwilę po peaku, nachodziła mnie senność. Ale ten drugi scenariusz miał miejsce tylko gdy waporyzowałem tę arylkę, wówczas czas działania mocno się skraca i pewnie po peaku szybko zioło wysuwało się efektami na pierwszy plan.
Solo w sumie żaden dysocjant jeszcze mnie nie uśpił. Zdarzały się tripy na DCK, że czułem przez większość czasu ciężką głowę i powieki, nogi - wiadomka - splątane i chód zygzakiem, ale jak się kładłem to sen nigdy szybko nie przychodził. Zazdroszczę Ci w sumie, lubię walić dyso głównie wieczorami i dużo bym dał za taki "ścinający z nóg" efekt gdy już chcę się położyć spać. A tak to pozostaje miksowanie z weedem, szyszkami chmielu, kozłkiem i ashwagandhą, jeśli faza ma skręcić w te rejony (mocniejszych GABAergików typu alko i/lub benzo unikam przy dysocjantach - tych ostatnich to w ogóle unikam, co do alko to czasem jednak się złamię i walnę piwko lub dwa).
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Podziel się posiłkiem, chamie
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
I teraz jest to uczucie, które pozwól, że spróbuję ci naszkicować.
Masz 13 lat, są wakacje godzina 23:30. Niedługo musisz iść do domu, cały wieczór graliście w wykopańca czy gestapo, nieważne. Temperatura jest idealna - nie pocisz się ale i nie trzęsiesz z zima. Czujesz euforię ale i strach - godzinę temu wypiliście z przyjacielem piwo "na spółę" i jeszcze szumi ci w głowie. Jednak jest dobrze. Bardzo dobrze. Czujesz się oszołomiony ale jednak pobudzony.
No i tak to było.
Podziel się posiłkiem, chamie
Ba, nawet mamy zwłaszcza osoby z niebieskimi oczami wspólnych przodków. Jak te płatki śniegu każdy inny. Ja po papierosie z różowym roztworem PCP akcja jak w teledysku Prodigy!
Papieros z PCP różowy roztwór, czasem bladoróżowy roztwór, ogień był.
https://video.nationalgeographic.com/tv ... a79e240000
brałem pod język 60 mg, trzymałem 10 minut połknąłem, następnie ściągnąłem bucha z lufy mj i "spać"
na plecach wygodnie leżałem skupiałęm się na oddechu głębokim i pełnym wiecie o co kaman.
i wtedy czułem, że śpię i jednocześnie tripuje takie jakby lucid dream ale jeszcze inaczej bardziej magiczny i świadomy, oraz więcej pamiętałem z takiego snu
Nawet jeśli blokuje to kanały wapniowe, to lepsze to niż nie spanie…
DXM, MXE, 2-OXO-PCE, difenidyna - zdecydowanie nie. Na zejściu mogłem usnąć ale wcześniej nie, nawet z mj.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.