Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
@blokowiska666 Jak trafisz w dawkę, ale musisz trafić jest większy speed.
aha, testowalem tez ok. 8mg suni + amph + 30mg DXM i to to w ogóle jakimś cudem mi wydłużyło czas działania do lekko poniżej 40h (???)
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
No więc wziąłem podjęzykowo ok. 18mg sunifiramu (to jest b. duza dawka i nie ma sensu jej brac na co dzien jakby co), donosowo ok. 25mg esketaminy i nie czulem zeby podbilo to amph za bardzo.. szczerze mówiąc to chyba bylo nawet gorzej niz bez tego, nie wiem z jakiego powodu tak sie stało zważając na to, o czym pisałem wyżej.
Chyba trzeba ogarnąć DXM.
A i oczywiście nie polecam tego bo wszystkie z wymienionych substancji w tym miksie podnoszą ciśnienie a dzisiaj jakoś mnie serducho boli:V
Trzeba rozejrzeć się za innym podbijaczem.
Flupentyksol który był wymieniony wcześniej mam, chyba ze 100mg. Ale imo to trochę jak ruletka i stawianie wszystkiego na zielone.
@blokowiska666, ile piłeś tego soku porzeczkowego?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
2022 lis 11, 15:32 / scalono - surv
Źródło : Wikipedia, amfetamina interakcje
Kiedyś ( studenckie czasy) gdy nie miało się tyle pieniędzy moja metodą na przedłużenie było wypicie mocnej kawy. Gdy feta schodzi to kofeina klepie zdecydowanie lepiej. Wada tej metody jest obciążanie serducha i
jeszcze większe odwodnienie.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.