Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1487 / 91 / 2
@domino_jachas Czemu zmienić?Chodzi mi o maks podświadomości.
@blokowiska666 Jak trafisz w dawkę, ale musisz trafić jest większy speed.
action movie:gun:
  • 2796 / 605 / 0
ja stosowalem kiedys ze slaba feta sunifiram. podbijało bardzo, ale to słaby prąd był, stestuję z lepszym i dam znać!
aha, testowalem tez ok. 8mg suni + amph + 30mg DXM i to to w ogóle jakimś cudem mi wydłużyło czas działania do lekko poniżej 40h (???)
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 2796 / 605 / 0
Edytować już nie mogę, niech ktoś proszę scali.
No więc wziąłem podjęzykowo ok. 18mg sunifiramu (to jest b. duza dawka i nie ma sensu jej brac na co dzien jakby co), donosowo ok. 25mg esketaminy i nie czulem zeby podbilo to amph za bardzo.. szczerze mówiąc to chyba bylo nawet gorzej niz bez tego, nie wiem z jakiego powodu tak sie stało zważając na to, o czym pisałem wyżej.
Chyba trzeba ogarnąć DXM.
A i oczywiście nie polecam tego bo wszystkie z wymienionych substancji w tym miksie podnoszą ciśnienie a dzisiaj jakoś mnie serducho boli:V
Trzeba rozejrzeć się za innym podbijaczem.
Flupentyksol który był wymieniony wcześniej mam, chyba ze 100mg. Ale imo to trochę jak ruletka i stawianie wszystkiego na zielone.

@blokowiska666, ile piłeś tego soku porzeczkowego?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 4 / 1 / 0
Ogólnie rozjebany mam łeb od tej fety, że nie mogę jarać samego zielska. :,( kiedyś byłam stonerem a teraz, bo tolerka poszła chuu wysoko, to łącze. Tylko zasada wyglada tak, że najpierw się nadźgam na sztywniutko, a później dopierdo zapale. Cóż napięcie amfetaminowe tak mi wzrasta, że jestem szybka z 5 razy bardziej a serce mam wrażenie, że mi wyskoczy z klatki piersiowej.
  • 384 / 39 / 0
Lepiej nie podkrecac paczuszki niczym, bo mozna zrobic sobie kuku. Jak juz to napój Black i dwie orbitki naraz.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nie znalazłem wzmianki na hyperrealu o tym więc chciałbym napisać jak można przedłużyć działanie amfetaminy. Gdy amfetamina jest metabolizowana przez nasz organizm to uruchomienie enzymu CYP2D6 powoduje że działanie amfetaminy oraz metaamfetaminy się przedłuża. Jednym z mocnych inhibitorów tego enzymu jest CBD które może przedłużyć a nawet wzmocnić działanie, tak samo substancje w zwiększające poziom serotoniny uruchomią ten enzym, więc np. MDMA, niektóre benzodiazepiny powinny wzmocnić i przedłużyć działanie amfetaminy/metaamfetaminy. Mam nadzieję że ta informacja się przyda komuś

2022 lis 11, 15:32 / scalono - surv

Źródło : Wikipedia, amfetamina interakcje
  • 262 / 100 / 0
Obecnie jestem zdania , że amfa działa na tyle długo, że naprawdę nie widzę większego sensu przedłużenia działania takimi metodami. To są już te mocniejsze miksy ( nie dot CBD ;) ) i poprostu szkoda zdrowia. Już lepiej zakupić następnego wora ;).
Kiedyś ( studenckie czasy) gdy nie miało się tyle pieniędzy moja metodą na przedłużenie było wypicie mocnej kawy. Gdy feta schodzi to kofeina klepie zdecydowanie lepiej. Wada tej metody jest obciążanie serducha i
jeszcze większe odwodnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.