-oczywiście zanim znowu zacznę przezucac ciężary mam zamiar delikatnie zacząć od kalistenik...
kreatyna rano i po treningu po 5g warto dać taurynę i węglowodany po treningu np od biedy 2szklanki soku winogronowego
Oczywiście o lepszym jedzeniu nie trz na wspominać :) ?
Przez jakiś czas cwiczylem i miałem nawet spoko przyrosty (8kg w 2msc bez dopingu - tylko kreatyna i odżywki węglowodanowe) ze względu na to że jestem leniwą kurwą mam zamiar sięgnąć po sarmy, sterydy lub pro hormony, po jakim czasie regeneracji organizmu mogę zacząć o tym myśleć?
Dodam że z wagi 73-75kg spadłem do 58-60kg (zanim zabrałem się za trening a później cpanie moja waga oscylowala stale wokół 65kg)
Później sarm np 8 tyg ostaryna
Później testosteron
I tak lecisz
Ale listek clomidu wyjdzie cię 25zl a o wiele lepszy
Badania no warto zrobić testosteron przed i po cyklu na ostarynie będziesz wiedział czy zablokowało
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.