-oczywiście zanim znowu zacznę przezucac ciężary mam zamiar delikatnie zacząć od kalistenik...
kreatyna rano i po treningu po 5g warto dać taurynę i węglowodany po treningu np od biedy 2szklanki soku winogronowego
Oczywiście o lepszym jedzeniu nie trz na wspominać :) ?
Przez jakiś czas cwiczylem i miałem nawet spoko przyrosty (8kg w 2msc bez dopingu - tylko kreatyna i odżywki węglowodanowe) ze względu na to że jestem leniwą kurwą mam zamiar sięgnąć po sarmy, sterydy lub pro hormony, po jakim czasie regeneracji organizmu mogę zacząć o tym myśleć?
Dodam że z wagi 73-75kg spadłem do 58-60kg (zanim zabrałem się za trening a później cpanie moja waga oscylowala stale wokół 65kg)
Później sarm np 8 tyg ostaryna
Później testosteron
I tak lecisz
Ale listek clomidu wyjdzie cię 25zl a o wiele lepszy
Badania no warto zrobić testosteron przed i po cyklu na ostarynie będziesz wiedział czy zablokowało
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.