Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2186 / 276 / 0
31 maja 2020Stteetart pisze:
I zakład o 500złotych.
pakujecie mandżur i idziecie do kardiologa.
prosicie o holter ekg + serie badań EKG (choc to co zobaczy wyjdzie na pierwszym EKG)

Z doświadczenia klinicznego dwóch kardiologów oraz 1 ratownika medycznego amfetamina i każdy narkotyk zmienia wynik EKG.
Tylko amph zmienia inaczej niz np zioło.

Post osobno, bo zakład wrzucam na poważnie.
W wiekszosci wypadków to zaburzenie działania nie jest bardzo istotne ale jesli zacznie postepować moze dojść do choroby wieńcowej.

Jak ktos przyjmuje zakład to na pw daje mi namiar na kardiologa który powie inaczej i dogadujemy sprawe.
Idziemy do lekarza w jednej z najwiekszych klinik w PL (cena 150zł za wizyte) i zobaczymy co powie.
Ja juz wiem, bo dziewczyna mówi, że 98proc osób zażywajacych narkotyki ma takie problemy.

Nóż widelec Wy bedziecie tymi 2 procentami :) aczkolwiek chetnie podejmę to ryzyko, 500zł piechota nie chodzi.
Po wypisie z detoxu kardiolog się mnie zapytał czy oprócz ćpania uprawiam wyczynowo jakiś spór odpowiedzi brzmiała że nie był bardzo zdziwiony.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.