Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
a ktoś Ci kazał wpadac w ciąg? Trza było nadal brać raz na miesiąc/2 tygodnie. Ja nie wiem jak tak mozna. Przecież jestes świadom że to jest ciąg :P Albo mówisz mu "nie" albo dajesz koksa przez kilka dni/tygodni.
Także pamiętajcie że tata srata nie chce mi sie juz pisac w sumie wszystko co mialem do napisania juz napisalem
Dobrze wiedzieć, że tak dużo ludzi tu ma łeb na karku. Nie pierdolą od rzeczy, tylko trzymają się faktów. A fakty są takie, że w ciągach faktycznie zatraca się ostrożność. Nie miałem ciągu deksowego, ale zdarzały się z innymi środkami i zdarzały się przypały, kiedy jeszcze mieszkałem ze starymi.
Następny raz zarzucę DXM pewnie w weekend majowy, o ile nie będę miał prób żadnych... Ciężko przewidzieć, a jeszcze gorzej z wolnym czasem u mnie ostatnio.
W każdym razie Deks uzależnia psychicznie moim zdaniem. Jak ktoś ma silną głowę, to ogarnie to, a jak nie, to sam sobie spuszcza wpierdol przy pomocy rodziców czy innych przypałowych wynalazków.
Trzymta się!
Pozdrawiam
Ja umrę
Ja umrę...
Do dziś pamiętam bad tripa jak zjadłem 660mg i zapiłem colą (wtedy nie wiedziałem ze wzmacnia dxm, a jednak) i wyjebało mnie tak, jak się nie spodziewałem. Każdy ruch to była męczarnia obraz skakał jak pojebany, totalny rozpierdol w banii - totalny efekt schizofrenii - zasnąlem dopiero po paru godzinach, skulony na podłodze w kuchni.
I mimo wszystko nie zraziłem się aż tak. Także porzadny bad trip nie jest do końca skutecznym sposobem na obrzydzenie sobie substancji, bo dużo osób po prostu wlicza to w koszta (jest ryzyko, wiadomo, ale dobre doznania są dużo częstsze, a czym dłuzej się bierze, tym łatwiej opanować bad tripa a nawet przerodzić go w fajną i miłą jazdę)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.