Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Ostatni raz benzydaminę zarzucałem rok temu po 3 letniej przerwie. Okres w którym brałem ostro i to na prawdę ostro benzydaminę to koniec 2014 i początek 2015. Robiłem ciągi 4-5 dniowe w każdy dzień zwiększając dawke, było ostro i przez jakieś 2 tygodnie dochodziłem do siebie. Jedyne problemy to właśnie były powidoki i takie czarne kropki pojawiajace sie na białym tle i wielu ludzi mówiło że to nigdy nie przechodzi lecz po 2 latach wszystko całkowicie przeszło, powidoków i kropek nie ma więc myślę że tu potrzebny jest czas na to żeby to zniknęło.
Teraz właśnie nabrała mnie ochota na trip ale nie chcialem kupować 10 saszetek tylko 4 a że w kilku aptekach nie mogłem kupić to zrezygnowałem ale pójde jeszcze do innych i posprawdzam, jeśli kupię to dzisiaj robię tripa na 4 saszetkach po rocznej przerwie. Możemy potripować razem ale osobno jeśli chcesz :)
Możesz opowiedzieć o tych filmach jeśli chcesz, jestem bardzo ciekawy :)
Fuzja - D5
Mogę wyekstrachowac na raz 4 saszetki wsypując je do 100ml wody? Nw dlaczego ale jakoś zawsze 4 saszety robiłem na 2 ekstrakcje po 50ml.Podejrzewam że to może być głupie pytanie ale jakoś zawsze tak robiłem ze strachu że coś może być nie tak kiedy sproboje z tak duża ilością na jednym filtrze.
Fuzja x2 - D5
15 maja 2020EvilDead pisze: Zarzucimy o tej samej godzinie i będziemy telepatycznie się ze sobą kontaktować. Na benzydaminie akurat od dawek 4 saszetki w górę ja potrafiłbym uwierzyć że się z tobą kontaktuje i z tobą rozmawiam mimo że nie ma cię obok. Ja ogólnie na benzydaminie nauczyłem wkręcać takie filmy że to jest poezja
Powoduję wiele schorzeń które należy tu przytoczyć z własnego doświadczenia bo sam mam uszkodzony wzrok od bardzo dawno od około 3 lat ale zapamiętajcie.
-HPPD
-Śnieg optyczny po ang visual snow
-visual artifact w Tym męty ciała szklistego po ang mouches volantes lub floaters
-Pulsujące białe kropki
-Negative afterimages
-Poświaty i aureole przy źródłach światła
-Inny syf i inne artefakty których nie zauważyłem na sobie i nie wyczytałem w literaturze i na reddicie.
3 Miesiące typ zebrał w swoim wątku pewnie schorzenia w tym uszkodzenia wzroku. Wcześniej pisałem że benzydamina niszczy wzrok ale nie było w necie żadnych informacji ale w końcu pojawił się wątek o tym. A więc lepiej nie bierzcie tego gówna bo będziecie wiedzieć jak jak. Powidoki, artefakty, śnieg optyczny, męty, artefakty które mnie już dobre 3 lata nieustannie mi towarzyszą. Dla redukcji szkód wolę informować o zagrożeniach bo sam doświadczyłem ich na własnej skórze .
https://www.reddit.com/r/Benzydamine/co ... reduction/
Cytat
eyesight damage: "For over a year I've been seeing a visual artifact - when I look anywhere I see 3 large black dots that move as I move the eyeball" - seems to increase gradually with binge use and remain for years, described as similar to glaucoma
Tłumaczenie
uszkodzenie wzroku: "„Przez ponad rok widziałem artefakt wizualny - kiedy patrzę gdziekolwiek, widzę 3 duże czarne kropki, które poruszają się, gdy poruszam gałką oczną” - wydaje się zwiększać stopniowo wraz z obijaniem się i pozostaje przez lata, opisane jako podobny do jaskry"
Nie polecam benzydaminy nikomu
(Mt 10, 33).
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.