Pozostaje Ci tylko napisanie jaki będzie finał tej historii : D
Ja na dyso i sajko bani ojebałem 300 ug ald25 i trochę 2cp fly. To była jazda. To o fentanylu i benzo pisałem bo nic nie ogarniałem. NIe mam nawet takich rzeczy w domu. Miałem zajebisty after, a potem spałem 40 h. Dopiero się obudziłem. Wnioski: lepiej opisywać kartony i nie brać benzo w blotterach. było grubo. Jest taki sprzedawca który jasącza te same kartony eti i innymi sajko. Ale się wjebałem przez to.
eh muszę ot jeszcze dodać policja itp na bt to najgorszy pomysł. Współczuję byłemu psychonautowi który już pewnie nie wróci do zabawy. Mam nadzieje że to nie ta balanga z piątku w warszawie bo tam było coś podobnego. Ale ja wróciłem wcześniej.
Benzo w blotterach jak dla mnie nawet spoko opcja.
Przeniesmy dyskusje gdzieś indziej bo się robi spam niepotrzebny.
Ma cev oef.n, pjsze dk góry nogami
umieram
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.