Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Autobus miejski(ok.15 osób ),Bonio skitrane w plecaku. :liść:
  • 40 / 9 / 0
nie wiem czy dziwne miejsca ale :
- autokar wiozący pracowników na imprezę integracyjną
- w sali weselnej na ślubie ziomka
- domek z dykty bez dzwi taki prowizoryczny po bezdomnych
- multikino w zlotych tarasach na oficjalnej premierze czegoś tam, nawet nie poszedłem oglądać ale były darmowe driny i impreza
  • 845 / 260 / 0
28 grudnia 2019nezzor1983 pisze:
- multikino w zlotych tarasach na oficjalnej premierze czegoś tam, nawet nie poszedłem oglądać ale były darmowe driny i impreza
wygrywasz
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 3244 / 555 / 0
W Polskimbusie (dawniej).
A konkretniej to w tym portakiblu.
Dmuchałem w sracz, żeby czujnik dymu nie wyłapał.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1290 / 367 / 0
Ja to lubię właśnie palić w różnych miejscach, raz się zapomniałem i zapaliłem w starbucksie i ktoś wezwał policję a ja już miałem wszystko zjarane (wyobraźcie sobie poziom zakręcenia). Podobnych sytuacji miałem wiele, że gdzieś jarałem i po chwili zjawia się policja a ja nic nie mam bo właśnie tak robiłem, że towar ukryty gdzieś w krzakach a ja przy sobie tylko tyle żeby zapalić raz albo zjeść. Uwielbiam jarać i w ogóle ćpać w terenie i sobie chodzić, ale trzeba byc super-ostrożnym, bo policja czesze cały czas na takich melanżach.
Innym razem siedziałem w nocy w pracy z praktykantem i się zapomniałem i przy biurku odpaliłem jointa i sobie jaram i rozkminiam coś na kompie w ogóle nie zastanawiając się co robie (na automacie) a ten sie na mnie patrzy jak na wariata i też sobie zapalił, potem poszliśmy pić i skończyło się na zarzyganym kiblu firmowym.
  • 26 / 1 / 0
Pracowałem jako instalator domofonów. Miałem usterkę u faceta na remoncie. Przeciął kable przy samej podłodze od pionu. Koleś mówi że będzie za godzinę, bo jedzie do hurtowni. No to ja szmyk na balkon i Odpalam lufę. Zdążyłem ja dopalić, a tu syn tego faceta wchodzi na mieszkanie, ja jeszcze z dymem w płucach szybko odpaliłem szluga i wale głupa a na bank było czuć. Hehe ale koleś widać było że udaje że nic nie widzi i że nic nie czuje. Pewnie kolega sam palił nie raz.
https://hyperreal_upp
  • 12788 / 2475 / 0
Ja tam codziennie jaram na balkonie - znam dziwniejsze miejsca ; )
  • 2229 / 370 / 0
Też na balkonie, a jak każdy śpi to pozwolę sobie zajarać jointa przed lapkiem.

A w najdziwniejszym to chyba w na wycieczce szkolnej w autobusie, każdy dmuchał przez firankę, ale jebało i tak,
albo w jakimś bunkrze wojskowym, hmm, albo koło chatki jakiegoś górala w pizdzichowie w górach, ja z kolegą jaraliśmy przy starym dziadku, niestety nie chciał się namówić.

Raz też na domówce zrobiliśmy niezłą komorę, tata kolegi przyszedł jakiś taki uśmiechnięty %-D
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 260 / 22 / 1
Piwnica starego zawalającego się domu na jakimś zadupiu
  • 42 / 5 / 0
Parking na dachu galerii, na dodatek jeszcze zamknięty. Na przeciwko komisariatu. W licbazie w kiblu w parę osób. Wiadro z morza przy niespotykanej flaucie, no i wiadra z innych zbiorników wodnych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.