nie było moją intencją czepiać się ciebie,rozumiem twoje problemy bo sam biore ssri od dawna,ale pomocy najlepiej poszukać u lekarza a nie na forum,jeśli jeden lek tak zle na ciebie podziałał to są inne,wszystkiego dobrego.
Czy ten zapis w Chpl znaczy, że megadwaki tiaminy (600-1800 mg) zablokowałyby tez przy okaji jakiekolwiek leczenie neuroleptykami?
Porównajcie: https://mecfs.pl/megadawki-tiaminy-b1-n ... zmeczenie/
04 czerwca 2020Stteetart pisze:Tzn odstaw sunifiram i wrzuc dextrometorfan.04 czerwca 2020sirkulki pisze: Źle się wyraziłem z tym 4l wody, faktycznie jest to 4l płynów (strzelam, nie liczyłem nigdy dokładnie, ale do samego treningu schodzi jakies 1-1,5l). Z tym Acodinem, masz na myśli to, żeby brać go jednocześnie z Sunifiramem? Jako wzmocnienie efektów i możliwość oceny, czy faktycznie czuć różnicę?
Dzieki, pozdro.
Zastosuj i napisz jak efekty.
Mozesz tak poleciec jakiś czas - tylko rob sobie 1-2 dni pauzy.
2-3 tyg spokojnie pociagnij i opisz czego szukasz itd to jakis zestaw sie dopasuje.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na pamiec to jeszcze mozesz wziasc lecytyne i NAC.
Poza tym zdrowe tluszcze jak orzechy i nasiona.
Ja bardzo czuje dzialanie agmatyny, ktora zaczelem ostatnio suplementowac.
Potrafi mocno podbic dzialanie kofeiny, w polaczeniu z l-teanina dziala jak mala kreska koki ;)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.