Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Da sie wygladac po tym w miare normalnie? bo planuje spedzic wolny dzien na piciu piwka i zapoznaniu sie z 4cmc, tyle ze bede musial wyglądać chociaz troche jak czlowiek bo wieczorem ma sie zjechac rodzina , i niechciakbym.miec wielkich jak 5 zl oczu :D
Uwaga! Użytkownik dino1555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 43 / 0
Po 1 - nie ma żadnego sensu mieszać RC z alkoholem. Jedno drugie ogranicza.
Po 2 - nie będziesz wyglądał za chuj normalnie.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 9541 / 1883 / 2
30 maja 2020MaSaLa pisze:
Po 2 - nie będziesz wyglądał za chuj normalnie.
Niskie dawki.
Przy dawkach typu 40-50mg co godzinke bedzie ok.
20 maja 2020MaSaLa pisze:
Do działania i kreatywności to bardziej 3cmc zachęcało po sniffie.
Raczej dawało dopaminowego kopniaka który objawiał sie zawiecha na jednej czynności.
Póki nie ruszysz acetylocholiny to chuja bedzie z kreatywności.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1933 / 450 / 4
sprecyzuj proszę
DXM
  • 132 / 10 / 0
Od siebie CI powiem, że jakakolwiek dawka alko w moim przypadku znacząco pogarsza zjazd, wypłukuje to w chuj bardziej witaminy i minerały z organizmu dlatego nie polecam jakiekolwiej alkoholowej libacji podczas cpania:D
  • 59 / 13 / 0
To i ja dam coś od siebie:

Gorszego gówna w życiu nie było mi dane wciągać, kichawa rozdupcona po dziś dzień (3 dni po) wysuszona i zapchana i z katarem za jednym razem, a przeciągnąłem zaledwie w sumie 0,5g. Nigdy więcej gówien z podstawionym chlorem. Co do fazy to nawet spoko była ale rozpierdol jaki to robi w kichawie i prawdopodobnie w bebechach jest niewyobrażalny, jak by się wciągneło kreta albo coś w tym stylu. 2c-ki co prawda palą bardziej ale to przechodzi po kilku minutach. Chyba pierwsza substancja która wyląduje w śmietniku.

Co do fazy to całkiem przyjemna coś między 3mmc a 4mmc. Ogólnie brałem 2 razy raz zmieszałem z o-pce i kratomem i było super a nawet w kurwę przyjemnie, nie wiem czy nie lepiej niz na mefedronie i bez krzywych faz tylko ta zwała i rozjebana kichawa jest nie do przyjęcia. Substancja brana sama taka sobie, ogólnie to nie polecam chyba że ktoś lubi rozjebaną kichawę mieć i skosić sobie neurony. Z rozjebaną kichawą wiąże się także problem z niedotlenieniem przez zatkany nos. Współczuje tym co to napierdalali w ciągu i brzydze się sobą że wrzuciłem w siebie takie gówno, ale w końcu taka nasza rola szczurów eksperymentalnych..
  • 446 / 95 / 0
@termi, bo wciągałeś.
To co zadziałało u Ciebie, to pewnie w dużej mierze spływy do żołądka.

Nauczcie się w końcu, że 4-CMC się żre, a nie wciąga.
Tylko przygotujcie się na rozwolnienie.
  • 132 / 10 / 0
Kurwa az sie przypomnial pierwszy raz, sorcik 4cmc szkło od darka (*) linia na oko ze 100mg a wjebało taki hd obraz i trzęsienie ze trzeba było z uczelni spierdalac bo przypał:D
no magia w chuj, teraz to nawet nie 30% tego;/
  • 376 / 43 / 0
31 maja 2020DuchPL pisze:
sprecyzuj proszę
alko zbija fazę po cmc. A z kolei cmc "blokuje" działanie alko - zwyczajnie trudniej jest się najebać.
Więc jaki jest sens brać cmc i pić skoro jedno niweluje działanie drugiego?

Po drugie po mixie cmc + alko dzień później czujesz się o wiele gorzej niż po samym cmc czy po samym alko.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 59 / 13 / 0
04 czerwca 2020pandimen pisze:
@termi, bo wciągałeś.
To co zadziałało u Ciebie, to pewnie w dużej mierze spływy do żołądka.

Nauczcie się w końcu, że 4-CMC się żre, a nie wciąga.
Tylko przygotujcie się na rozwolnienie.
Ale ja nie miałem wcale problemów gastrycznych tylko wyobrażam sobie że takowe są jak sie to zeżre. Zapewne związek ten jest w stanie wypalić i bebechy tak jak mi kichawe wypaliło, całe szczęście że tego nie zeżarłem i tylko noskowi sie oberwało.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.