Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Da sie wygladac po tym w miare normalnie? bo planuje spedzic wolny dzien na piciu piwka i zapoznaniu sie z 4cmc, tyle ze bede musial wyglądać chociaz troche jak czlowiek bo wieczorem ma sie zjechac rodzina , i niechciakbym.miec wielkich jak 5 zl oczu :D
Uwaga! Użytkownik dino1555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 43 / 0
Po 1 - nie ma żadnego sensu mieszać RC z alkoholem. Jedno drugie ogranicza.
Po 2 - nie będziesz wyglądał za chuj normalnie.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 9653 / 1902 / 2
30 maja 2020MaSaLa pisze:
Po 2 - nie będziesz wyglądał za chuj normalnie.
Niskie dawki.
Przy dawkach typu 40-50mg co godzinke bedzie ok.
20 maja 2020MaSaLa pisze:
Do działania i kreatywności to bardziej 3cmc zachęcało po sniffie.
Raczej dawało dopaminowego kopniaka który objawiał sie zawiecha na jednej czynności.
Póki nie ruszysz acetylocholiny to chuja bedzie z kreatywności.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1958 / 454 / 4
sprecyzuj proszę
DXM
  • 133 / 10 / 0
Od siebie CI powiem, że jakakolwiek dawka alko w moim przypadku znacząco pogarsza zjazd, wypłukuje to w chuj bardziej witaminy i minerały z organizmu dlatego nie polecam jakiekolwiej alkoholowej libacji podczas cpania:D
  • 59 / 13 / 0
To i ja dam coś od siebie:

Gorszego gówna w życiu nie było mi dane wciągać, kichawa rozdupcona po dziś dzień (3 dni po) wysuszona i zapchana i z katarem za jednym razem, a przeciągnąłem zaledwie w sumie 0,5g. Nigdy więcej gówien z podstawionym chlorem. Co do fazy to nawet spoko była ale rozpierdol jaki to robi w kichawie i prawdopodobnie w bebechach jest niewyobrażalny, jak by się wciągneło kreta albo coś w tym stylu. 2c-ki co prawda palą bardziej ale to przechodzi po kilku minutach. Chyba pierwsza substancja która wyląduje w śmietniku.

Co do fazy to całkiem przyjemna coś między 3mmc a 4mmc. Ogólnie brałem 2 razy raz zmieszałem z o-pce i kratomem i było super a nawet w kurwę przyjemnie, nie wiem czy nie lepiej niz na mefedronie i bez krzywych faz tylko ta zwała i rozjebana kichawa jest nie do przyjęcia. Substancja brana sama taka sobie, ogólnie to nie polecam chyba że ktoś lubi rozjebaną kichawę mieć i skosić sobie neurony. Z rozjebaną kichawą wiąże się także problem z niedotlenieniem przez zatkany nos. Współczuje tym co to napierdalali w ciągu i brzydze się sobą że wrzuciłem w siebie takie gówno, ale w końcu taka nasza rola szczurów eksperymentalnych..
  • 446 / 95 / 0
@termi, bo wciągałeś.
To co zadziałało u Ciebie, to pewnie w dużej mierze spływy do żołądka.

Nauczcie się w końcu, że 4-CMC się żre, a nie wciąga.
Tylko przygotujcie się na rozwolnienie.
  • 133 / 10 / 0
Kurwa az sie przypomnial pierwszy raz, sorcik 4cmc szkło od darka (*) linia na oko ze 100mg a wjebało taki hd obraz i trzęsienie ze trzeba było z uczelni spierdalac bo przypał:D
no magia w chuj, teraz to nawet nie 30% tego;/
  • 376 / 43 / 0
31 maja 2020DuchPL pisze:
sprecyzuj proszę
alko zbija fazę po cmc. A z kolei cmc "blokuje" działanie alko - zwyczajnie trudniej jest się najebać.
Więc jaki jest sens brać cmc i pić skoro jedno niweluje działanie drugiego?

Po drugie po mixie cmc + alko dzień później czujesz się o wiele gorzej niż po samym cmc czy po samym alko.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 59 / 13 / 0
04 czerwca 2020pandimen pisze:
@termi, bo wciągałeś.
To co zadziałało u Ciebie, to pewnie w dużej mierze spływy do żołądka.

Nauczcie się w końcu, że 4-CMC się żre, a nie wciąga.
Tylko przygotujcie się na rozwolnienie.
Ale ja nie miałem wcale problemów gastrycznych tylko wyobrażam sobie że takowe są jak sie to zeżre. Zapewne związek ten jest w stanie wypalić i bebechy tak jak mi kichawe wypaliło, całe szczęście że tego nie zeżarłem i tylko noskowi sie oberwało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.