Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 2
Kwas siarkowy nie musi być w proszku :psycho: I kwasu siarkowego nie można dac za malo bo musi być dla reakcji i żeby powstał siarczan dezomorfiny.
  • 2240 / 373 / 0
Poznałem typa co to brał i rzekomo dilował,
walił w jedną rękę,
została amputowana, została mała płetwa
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2990 / 1652 / 35
To nie jest narkotyk dla was , najbardziej ekstremalnie wyniszczajacy związek bez długotrwałego działania.
Później tylko czeka was albo śmierć w meczarniach jakiej nawet nie wyobrażacie sobie mimo tłumionego przez dzialanie przeciwbólowe w początkowej fazie .
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 69 / 0
Pierdolicie. Skoro to wszystko dzieje sie przez zanieczyszczenia zwiazane jodem i fosforem to czemu po mecie takie rzeczy się nie dzieją? rozumiem, że mało kto podaje mete iv, ale w takim razie krokodyl np doustnie nie powinien wyrządzać wielkich szkód. No chyba, że powstają inne odpady poreakcyjne w co wątpie. I dziwi mnie strasznie to, że w polsce nikt nie dzieli się trip raportami skoro można stworzyć coś kilkukrotnie silniejszego od morfiny w domu, nawet pomimo zagrożenia pewnie niejeden smiałek by się znalazł
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 154 / 10 / 0
I pewnie nie jeden probowal ale nikt sie tym " nie chwali "
Uwaga! Użytkownik michass902 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2240 / 373 / 0
02 lipca 2019OdwiertKorzenny pisze:
Poznałem typa co to brał i rzekomo dilował,
walił w jedną rękę,
została amputowana, została mała płetwa
I miałem wrażenie, że jebało od niego tym krokodylem, taki specyficzny zapach, albo sie nie mył,
mówił, że grzało niezle
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2990 / 640 / 0
hehe, chyba wątek umarł razem ze wszystkimi użytkownikami tego gówna.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 4024 / 375 / 953
Jeśli kogoś interesuje, w tej książeczce znajduje się niezły reportaż na temat krokodylików: https://czarne.com.pl/katalog/ksiazki/p ... nam-tu-zyc
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 155 / 11 / 1
Oni tego nie oczyszczali po prostu walili razem z tym calym gownem, jeszcze im czasem
  • 2814 / 367 / 0
Ja gdzieś czytałem ze w Warszawie był przypadek ze gość zmarł po krokodylu .. ale czy to prawda ? ..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.