Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 260 / 22 / 1
07 marca 2020ledzeppelin2 pisze:
Dziura na tym jest bardzo przyjemna.
Jak wracasz z dziury to nie ma tego efektu wypłynięcia na powierzchnie.
Wszystko odbywa sie spokojnie. Ciało jest rozlużnione i powoli wracamy.
Ogòlnie fajny feeling. Czujesz się jakbyś wròcił z Hotelu.
Po wszystkim mòwisz do siebie: było przyjemnie ale nudno.
Po jakiej dawce dostałeś się do dziury?
  • 5184 / 915 / 0
Bodajze 80 mg ale tydzien wczesbieh kety 1g przerobilem wiec tolerka byla.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 23 / 0
Co lepsze DCK czy MXPR?
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3216 / 908 / 5
DCK
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1037 / 245 / 0
A pod jakimi względami lepsze dck jakbyś sajko mógł rozwinąć, według ciebie
  • 240 / 23 / 0
DCK jadłem i dla mnei to cos pomiędzy MXE a DXM, spoko opcja, ale cevów nie ma lub mało.
A MxPr daje jakaś namiastkę MXE?
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3216 / 908 / 5
DCK ma stabilne, przyjemne działanie przez cały czas. MXPr przez pierwszą godzinę jakiś fajnie, zajebiście, a potem pustą dysocjacja zostaje. Nadchodzi chęć dorzutki, żeby poczuć to co na początku i można łatwo przegiąć.
Aha, MXPr tylko sniff robiłem.
Podziel się posiłkiem
  • 3460 / 731 / 9
Metokspopamina to bardzo niedoceniane dyso. Z pewnością ma w sobie coś z MXE skoro różni je tylko jeden atom węgla. Kładzie duży nacisk na prostą przyjemność nie idąc tak szybko w te zimne stany okołodziurowe. Przykładowo waliłem z chłopem MXPr po 3-4 strzały ~20 mg i on dalej chciał jeszcze, było spoko, pełen ogar. A jak zapodał strzała tyle samo O-PCE to totalny error się mu włączył, mówił potem, że myślał że umiera itp. Po prostu to dyso jest powiedziałbym "ćpun friendly", stosunkowo łatwe w kontroli, dające wiele zwykłego fun'u. Oczywiście daleko mu do słabiutkiego 2-fdck, nie że nie trzeba spodziewać się pierdolnięcia bo przy 30 mg już pokazuje pazur. Ale też nie jest to głęboka woda jak jednopodstawione 3-ho-pce, 3-MeO-PCP czy wspomniane O-PCE które jest największym kosiorem imho.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5184 / 915 / 0
:extasy: Mxpr jest bardzo przyjemne, ma ten taki odperazajacy stan, lekki grzankowy feeling gdzie w innych dyso miedzy nieprzyjemna schizofrenia a dziura jest spora roznica w dawce. To dyso jest fajne.
Drugie podejscie do ketaminy troche ostudIlo.moj entuzjazm.wobec tej substancji. Mimo dlugiej przerwy ciezko bylo osiagnac wymarzony stan. Przekroczyc ten pulap miedzy pierdolnikiem gdzie bie wiesz co masz w uszach do sluchania muzy a rollercasterem.
Postanowilem rollowac dysocjantami.
Moze mi odjebie jak Sharkiemu i zacNe nagrywac filmiki. I dont care
Boje sie tylko, ze drugie podejscie juz nie vedzie tak.fajne. Tak jest z narkotykami.
Tilerka urosla i.jak po 100 mg wpadalem po kecie w dziure to teraz duzo.wiecej trzeba bylo.
W mniejszych dawkach mnie nie jara keta. Daje taki niedojebany stan
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3216 / 908 / 5
A jaki izomer? Bo ja na S całymi dniami mogę (co też teraz uskuteczniam). S w każdej dawce jest prima. R w każdej dawce obsysa. Racemat taki-ło. Wszystko IMO tylko.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.