Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 75 / 19 / 0
Popieram @pawoleh666 i @Ankaaa, ludzie widać rozsądni a zostali zmieszani z błotem przez samego szefa forum.
  • 1545 / 1586 / 0
22 maja 2020surveilled pisze:
@Ankaaa Twój warn się należał jak psu buda ( post3374042.html#p3374042 ), tak więc jeśli odechciewa Ci się tu wracać – to będzie nam bardzo miło. :rzyg:

oj surveilled, takiej odpowiedzi to bym sie po Tobie nie spodziewala...
napisalabym cos, ale widac po Twoich ostatnich postach, ze jestes w nie najlepszej kondycji psychicznej, a ja sie trzymam zasady, ze nie kopie sie lezacego ;)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 89 / 0
Każdy jest człowiekiem i każdy może mieć gorszy dzień. W moich oczach surv bardzo dobrze się sprawdza w roli admina. Pare lat temu pomógł mi w pewnej sprawie chociaż mógł mieć wyjebane. Wszyscy widzą to co złe a nikt nie pamięta co dany człowiek dobrego uczynił.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1180 / 399 / 0
tak czytam ostatnie słowa tego wątku - słuchaj @surveilled - @pawoleh666 przeklął - ale nie nazwał nikogo "kurwą" gość - co zadaje pytanie, dostaje kilka odp. i dalej pyta o to samo - to albo jest pijany, albo naćpany - i robi spam(powinien przetrzeźwieć -wtedy by zobaczył odp. na nurtujące go pytanie. Jak śmiesz kogoś wypraszać z forum, jak masz uprzedzenia wobec innych - to zachowaj to dla siebie. @Ankaaa kulturalnie zwróciła uwagę co sie dzieje w tym wątku to dostała za to warna(nawet nie użyła słowa powszechnie uważanego za niecenzuralne). Trzymaj poziom i nie rób "z igły widły". To nie jest Twoja prywatna farma, ani nie jesteś żadnym Führerem, regulamin regulaminem-ja to rozumiem, ale też podstawową zasadą na [H] - jest wolność słowa, poza tym nie umiesz przyznać, że sam czasami mówisz/piszesz bez zastanowienia. Nie zachowuj sie jak wyrocznia, bo forum będzie świeciło pustkami jak tak dalej będzie. To tyle co chciałem powiedzieć - robisz dramat z niczego i łapiesz ludzi za słówka. Piszę to obiektywnie-wolność słowa to podstawa, więc @surveilled - trochę zluzuj, bo sam piszesz, że od surowego regulaminu można odstąpić. Więc proszę o więcej obiektywizmu i bez uprzedzeń wobec użytkowników [H]
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Pawoleh666 jakoś przemilczał za co miał w sumie 4 warny. Ciekawe dlaczego....
Mniejsza o to. Peace, love and whatever
  • 2636 / 555 / 0
Pawoleh666 nie był pytany przez nikogo o to, za co ma poprzednie warny więc o co wildwolf chodzi? Chyba ból tyłeczka dopadł i nadal nie umie się przyznać do błędu ani nic wyjaśnić jak człowiek, wiadomo, lepiej wynajdywać coraz to nowsze i coraz bardziej bezsensowne tematy do spinania się xD. Co z tobą jest nie tak?
Pawoleh666 poprzednie warny dostał za:
1. wyzwiska
2. Wkurw po byciu sprowokowanym przez DuchPL i zwyzywaniu go w dziale knajpianym xD
3. To samo co up, double warn.
4. ,,offtop" mimo że w poście nie było żadnego offtopu
i co z tego?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 1891 / 426 / 4
Fatmorgan... SERIO?

Ostrzeżenie za luźną wypowiedź - W KNAJPIE?

mam Ci/Wam zasypać skrzynie "donosami" na "mocne" teksty z KNAJPY?

pytanie takie lekkie... czy nazwanie kogoś CHŁOPEM to obraza?
DXM
  • 2636 / 555 / 0
Chłopem? Sam zgłosiłem tamtego posta i zwyczajnie zwyzywałeś innego użytkownika bez powodu. Chyba był to @3eyewideopened i myślę że z całą pewnością może on potwierdzić, że nie było to tylko nazwanie go ,,chłopem". Może czytaj dwa razy to co piszesz ;)
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 9372 / 1823 / 2
Post za ktory poszedł warn:
25 maja 2020DuchPL pisze:
Odpowiem grzecznie, nie tym przyjebanym, niegrzecznym tonem plebsu który reprezentujesz... tragedia rozmawiać ze słupem, bo on "dalej będzie stał w tym samym miejscu".

Chyba Ci coś nie wyszło kolego, bo jakbyś na tę tabelkę nie spojrzał, fundacja Billa jest na 1 miejscu wśród prywatnych fundatorów WHO. Wsparcie rządowe w przedrostku tego co chciałem przekazać to tylko wisienka na dość okazałym torcie, którego nie widzisz... lecz jego smak poczujesz zapewne nie bawem.

1 miejsce Rządu USA akurat w tego typu "działaniach" raczej nie powinno dziwić nikogo - zwłaszcza osobę inteligentną!

WARN - brak kultury co nie
Fatmorgan
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3215 / 416 / 0
25 maja 2020DuchPL pisze:
Odpowiem grzecznie, nie tym przyjebanym, niegrzecznym tonem plebsu który reprezentujesz... tragedia rozmawiać ze słupem, bo on "dalej będzie stał w tym samym miejscu".

Dostałeś konkretnie za to. Nie trafia do mnie argument pod tytułem "knajpa".
To, że post/wątek mieści się w dziale bez licznika nie oznacza automatycznie, że można pisać wszystko. W "tasiemcu" nie dałbym za to warna, w "tu nawijasz" nie dał bym za to warna, ale na przykład w wątku "czego aktualnie słuchasz", albo "porozmawiajmy o filmie" ktoś, kto zastosowałby podobną konstrukcję słowną co ty w cytacie powyżej to warna jak najbardziej by otrzymał.
Mam nadzieję, że mniej więcej naświetliłem różnicę. Jeśli jednak nie rozumiesz różnicy między tematycznym wątkiem knajpianym, a typowym śmieciowym topikiem to pozostaje mi tylko zasugerować nie obrażanie nikogo w ogóle.
Pozdrówki
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.