20 maja 2020chlorekturbokofeiny pisze: Banować fenibut... banda idiotów. A takie ścierwo jak alkohol dostępne 24/7. Co za ludzie tym rządzą, brak słów.
@Kosmaa oby nie, legalnie na rynku i bez recepty nie ma nic co się może równać z fenibutem. Ale patrząc po tym, że to Holandia to myślę że jednak fake news.
Kolejna seria pytań
1. Czy fenibut wydłuży sen ? ( zoplikon nie dał rady lorafen nie działa mianseryne i triticco odrzucam źle efekty uboczne )
2. Czy zwiększa nocne wydzielanie hormonu wzrostu jak gbl ?
3. W jakiej dawce musiał bym go zażywać przed snem żeby poczuć ww efekty biorę 50 mg Baclofenu o 5 rano fenibut bralbym o 20
1-Tak może wydłużać, ale przede wszystkim poprawia jakość snu oraz ułatwia zasypianie. Nawet jak śpisz krócej czujesz się wypoczęty, wstajesz pełen energii.
2- Nie wiem jak ma się do gbl ale na pewno pomaga w treningu siłowym, przyrosty jak by szybsze siłowe,wizualne jak i wytrzymałościowe, być możne spowodowane tym ze fenio poprawia apetyt, zwiększa motywację i dodaje energii. Wciągasz się w trening, ćwiczysz ciężej, więcej a do tego masz gastro więc z dietą na masę nie ma problemu :D Gdzieś czytałem że w celu zwiększenia uwalniania hormonu wzrostu stosuje się 1g fenibutu dziennie.
3-Dawkę musisz sobie wyczuć. Zależy jak zareagujesz na fenka. Myślę że na sen wystarczy 500mg lub 1000mg. Pamiętaj że fenibut długo się rozkręca nawet do 4h, więc nie przeholuj z dawkowaniem.
17 maja 2020Anabolik pisze: https://nootropiki.pl/phenibut
Dobra opcja ? Wie ktoś czy miarka jest w środku ? Wagi brak
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.