Trip noca czy w dzien?
Kiedy jest ciekawiej i intensywniej?
Podziel się posiłkiem, chamie
Niektórzy twierdzą, że nocą na sile przybierają efekty wizualne, ale znów, mogą to być osobiste preferencje. Homet i tak jest mocno wizualną substancją, więc w obu sceneriach z pewnością będzie ciekawie.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Kwaszenie tez bylo zawsze ciekawsze w nocy, wiec w dzien nie bede probowac proroka.
Pozdrawiam niebawem wroce z raportem : )
27 kwietnia 2020OBPreepanai2 pisze: Mordeczki proste i szybkie pytanie.
Trip noca czy w dzien?
Kiedy jest ciekawiej i intensywniej?
To jest tak samo jak z kinem czy samym robieniem filmów (głównie montaż), wszystko jest robione na ciemnym tle, bo wtedy wszystko lepiej się odznacza.
Wszystkie wizuale zdecydowanie wyglądaja na czarnym tle.
Wystarczy popatrzeć na youtubie na grafikę/wizualizacje i na jakim tle jest robiona ?
Podziel się posiłkiem, chamie
Jedni preferują dzień i naturę, drudzy preferują noc i łóżko w swoim pokoju ze słuchawkami na uszach. Podobnie jest z muzyką do tripa, są różne gusta i każdemu "siada" coś innego.
Dla mnie czy to tryptaminy, czy lizergamidy najlepiej na tripie czuję się w swoim mieszkaniu. Próbowałem wiele razy na łonie natury, ale kompletnie nie czerpałem z tego przyjemności, przytłaczało mnie to i wywoływało jakieś nieuzasadnione paranoje. Dopiero po peaku, czy nawet na afterglow lubię wyjść na zewnątrz.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.