Ja do tej pory palę jeszcze zbiór z poprzedniego sezonu (właściwie to wypaliłem może 1/3), ale outdoor to inna bajka.
8 krzaków w boksie 45x45x130?? Jestem ciekawy, jak to będzie wyglądać za 2 miesiące : )
Przecież w boxie dwa zostają ;)
Niezły industrialny klimat z tymi łańcuchami ;)
Jeśli ktoś poza autorem, jeszcze raz wstawi w tym wątku zdjęcia swoich krzaków to postaram się o bana, a nie warna
Fatmorgan
Jestem za - jeśli ktoś czuje potrzebę dzielenia się fotkami własnych roślin, niechaj założy fotorelację, lub wstawia w jakimś ogólnym wątku typu outdoor 2020 (jeśli to out).
Widzę, że spoko idzie i nawet pH ziemi wskazuje idealną wartość.
Good luck - tylko dokończ tym razem, bo wszyscy czekają na wynik - ma być dope on the table i koniec : )
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina