Tytoń ma osobny dział → >LINK<
G-U-A-R-A-N-A. 3 łyżczki czubate z ciepłą wodą i normalnie jestem zgrzany. Ale jak znam życie to za 15 razem po pół opakowania nic nie poczuję.:-)))))))))))))))
Powód: Nazwy sklepow
22 maja 2018VERBALHOLOGRAM pisze: Chwyciłem BOGA za nogi, znalazłem akceptowalne społecznie grzanie lepsze od kawy.
G-U-A-R-A-N-A. 3 łyżczki czubate z ciepłą wodą i normalnie jestem zgrzany. Ale jak znam życie to za 15 razem po pół opakowania nic nie poczuję.:-)))))))))))))))
Nie pamiętam, bo to z maja, ale tak jak przewidywałem po kilku spożyciach wzrosła tolerka, i dałem sobie spokój z powodów ekonomicznych, bo samo działanie było ok. Ale nie pamiętam żebym miał jakieś zejście.
09 maja 2020GalaktycznyBiznesmen pisze: Przeszukałem internet w poszukiwaniu efektów donosowego podania Guarany i po Polsku nie ma praktycznie żadnych informacji a więc postanowiłem zrobić eksperyment dla dobra nauki xd Dziś już 3 dzień Guaranowego "ciągu" donosowo oczywiście. Myślę że będzie trwało do końca maja i dam znać czy jakieś uboki są. Na razie jestem zadowolony z efektów
Polecam ektrakt 22% z guarany, ta tam go czułem przy podaniu w takiej formie, normalnej jakoś nie testowałem. X lat temu zwiedzałem sklepy z smakołykami w Tilburgu, w jednym z nich napotkałem się na coś takiego jak herbal speed, jednym z głównych składników był właśnie ekstrakt z guarany, towar dla klientów na ladzie do spróbowania, po zaciągnięciu dwóch lajnów było czuć typowy wjazd kofeiny, niby nic specjalnego, ale darowanemu nosorożcowi na róg się nie patrzy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.