Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Przyjmiemy, że wejdziesz w posiadanie plastrów 100ug, zawierających w sumie 16.8mg fenta. Są najpopularniejsze. Te setki zawierające 23,18 to z polskich jedynie chyba fenta mx ciężko dostępne. Przy Twojej tolerce będziesz zaczynać testy ostrożnie od 1cm^2 a więc 0,4mg. Później będziesz mógł zwiększać wielkości plasterków, ale za każdym razem o mm czy 2. Teoretycznie nawet biorąc pod uwagę, że szybko wzrośnie Tobie tolerancja możesz liczyć na ponad 20 ,,sesji" z fentem.
Czyli na 20 częsci trzeba będzie podzielić ten mały plasterek ?? Przeca to fizycznie niemożliwe O.O
Fuzja - D5
Z jakiej firmy i ile ug ma Twój plaster?
30 kwietnia 2020vicarious666 pisze: @pawel1983pl2 spokojnie, możesz dzielić, co więcej substancja z reguły jest równomiernie "rozsmarowana" po matrycy
A jak już w temacie jesteśmy cen to po ile u Was teraz śmigają 100ki? Bo z tego co słyszałem to w ŁDZ ceną rynkową się zrobiło 120 ziko, albo ktoś kogoś w chuja wali
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Pakuje się znowu w to samo gówno, odstawiłem po parunastu latach ciągu(więcej na ten temat w dziale metadon), i nadarzyła mi się okazja pobawić się z fentasiem.
3dni leciałem na ciągu, dziś dzień czwarty przeszło dobę od ostatniej dawki (w 3 dni pół plastra dojapanie, na 3 dawki, raz dziennie) i dziś pewnie znów polecę. Duża szansa na skręta?
06 maja 2020Pablesco pisze: @Mordarg
Przyjmiemy, że wejdziesz w posiadanie plastrów 100ug, zawierających w sumie 16.8mg fenta. Są najpopularniejsze. Te setki zawierające 23,18 to z polskich jedynie chyba fenta mx ciężko dostępne. Przy Twojej tolerce będziesz zaczynać testy ostrożnie od 1cm^2 a więc 0,4mg. Później będziesz mógł zwiększać wielkości plasterków, ale za każdym razem o mm czy 2. Teoretycznie nawet biorąc pod uwagę, że szybko wzrośnie Tobie tolerancja możesz liczyć na ponad 20 ,,sesji" z fentem.
fenta mx ciężko dostepne ? Proszę Cię ...
08 maja 2020vicarious666 pisze: No to się porobiło, za czasów mojej "świetności" 100 zł za 100ke Duro to był max, koleżeńsko po 70 chodziły ehh...
Pakuje się znowu w to samo gówno, odstawiłem po parunastu latach ciągu(więcej na ten temat w dziale metadon), i nadarzyła mi się okazja pobawić się z fentasiem.
3dni leciałem na ciągu, dziś dzień czwarty przeszło dobę od ostatniej dawki (w 3 dni pół plastra dojapanie, na 3 dawki, raz dziennie) i dziś pewnie znów polecę. Duża szansa na skręta?
ja latam
09 maja 2020michass90 pisze:06 maja 2020Pablesco pisze: @Mordarg
Sama mając go w łapie zdziwiłam się tym, jaką ma lekką konstrukcję.
No, a później w testach wyszło, że najlepiej robić go na wodzie z kwaskiem (jedynie metanolu wtedy nie miałam, albo miałam resztki na ostatni plaster z opakowania) i potem jeszcze wtaraka da radę, a jako ostatni krok resztki do gęby.
W aptekach jednak dostępne od ręki są z reguły matri (TFU, kurwa, kurewska robota nawet po oddzieleniu warstw, na które mam patent nieco inny, niż s_d) i duro, na mxy oraz actavisy trzeba czekać.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
09 maja 2020Jamedris pisze:Może nie tyle ciężko dostępne, co nie aż tak popularne jak duro, bo mimo dużej zawartości fnt nie da się ich zrobić w etanolu - robią się "włoski", o czym pisał już nasz kolega, którego uczyłam ekstrahować i kilka innych osób, o ile pamiętam. Mam nadzieję, że albo mi zmienią na MXy kiedyś, albo spotkam ich więcej. :) Bo dla nie-metanolowiczów są idealne. Choć osobiście, odkąd fnt jest dość regularnie w mojej diecie, trzymam metanol pod ręką gdzieś w szafce.09 maja 2020michass90 pisze:06 maja 2020Pablesco pisze: @Mordarg
Sama mając go w łapie zdziwiłam się tym, jaką ma lekką konstrukcję.
No, a później w testach wyszło, że najlepiej robić go na wodzie z kwaskiem (jedynie metanolu wtedy nie miałam, albo miałam resztki na ostatni plaster z opakowania) i potem jeszcze wtaraka da radę, a jako ostatni krok resztki do gęby.
W aptekach jednak dostępne od ręki są z reguły matri (TFU, kurwa, kurewska robota nawet po oddzieleniu warstw, na które mam patent nieco inny, niż s_d) i duro, na mxy oraz actavisy trzeba czekać.
Ja jestem z małej miejscowości wiec jak dla przykładu idę w poniedziałek z receptą tak we wtorek albo o 11 jest do odbioru albo po 13 .. ja właśnie fenta iv nie brałem a plastrów mam 4-5 paczek miesięcznie ( 20-25 szt ) fenta mx100 niezbyt ogarniam tą ekstrację
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.