Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
07 marca 2020ledzeppelin2 pisze: Dziura na tym jest bardzo przyjemna.
Jak wracasz z dziury to nie ma tego efektu wypłynięcia na powierzchnie.
Wszystko odbywa sie spokojnie. Ciało jest rozlużnione i powoli wracamy.
Ogòlnie fajny feeling. Czujesz się jakbyś wròcił z Hotelu.
Po wszystkim mòwisz do siebie: było przyjemnie ale nudno.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Podziel się posiłkiem, chamie
A MxPr daje jakaś namiastkę MXE?
Aha, MXPr tylko sniff robiłem.
Drugie podejscie do ketaminy troche ostudIlo.moj entuzjazm.wobec tej substancji. Mimo dlugiej przerwy ciezko bylo osiagnac wymarzony stan. Przekroczyc ten pulap miedzy pierdolnikiem gdzie bie wiesz co masz w uszach do sluchania muzy a rollercasterem.
Postanowilem rollowac dysocjantami.
Moze mi odjebie jak Sharkiemu i zacNe nagrywac filmiki. I dont care
Boje sie tylko, ze drugie podejscie juz nie vedzie tak.fajne. Tak jest z narkotykami.
Tilerka urosla i.jak po 100 mg wpadalem po kecie w dziure to teraz duzo.wiecej trzeba bylo.
W mniejszych dawkach mnie nie jara keta. Daje taki niedojebany stan
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.