Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
07 marca 2020ledzeppelin2 pisze: Dziura na tym jest bardzo przyjemna.
Jak wracasz z dziury to nie ma tego efektu wypłynięcia na powierzchnie.
Wszystko odbywa sie spokojnie. Ciało jest rozlużnione i powoli wracamy.
Ogòlnie fajny feeling. Czujesz się jakbyś wròcił z Hotelu.
Po wszystkim mòwisz do siebie: było przyjemnie ale nudno.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Podziel się posiłkiem, chamie
A MxPr daje jakaś namiastkę MXE?
Aha, MXPr tylko sniff robiłem.
Drugie podejscie do ketaminy troche ostudIlo.moj entuzjazm.wobec tej substancji. Mimo dlugiej przerwy ciezko bylo osiagnac wymarzony stan. Przekroczyc ten pulap miedzy pierdolnikiem gdzie bie wiesz co masz w uszach do sluchania muzy a rollercasterem.
Postanowilem rollowac dysocjantami.
Moze mi odjebie jak Sharkiemu i zacNe nagrywac filmiki. I dont care
Boje sie tylko, ze drugie podejscie juz nie vedzie tak.fajne. Tak jest z narkotykami.
Tilerka urosla i.jak po 100 mg wpadalem po kecie w dziure to teraz duzo.wiecej trzeba bylo.
W mniejszych dawkach mnie nie jara keta. Daje taki niedojebany stan
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.