22 lutego 2020Sawant pisze: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3110631/
Tutaj jest dość spoko artykuł na ten temat, ale nie jestem pewien czy tego szukasz.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Mam popularne zielone tabsy z ta substancja, tylko leza juz okolo roku .
Myslicie, ze beda aktywne??
Podobno tryptaminki szybko degraduja..
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jakichś egzystencjalnych objawień nie było za bardzo, ale i za dużo już psajko w życiu zjadłem, by byle trip w takie owocował. Natomiast jako substytut pójścia na karuzelę w wesołym miasteczku – idealne. CEVy są niezapomniane i przepotężne. Afterglow był raczej ciężki (w porównaniu do 4-HO-MET/4-AcO-DMT), ale bez tragedii. Sen przyszedł łatwo po około 11h, bo czułem się zmęczony.
Bardzo polecam, zwłaszcza większe dawki by załapać się na te CEVy.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Czym wazyles kalkulatorem?
Kiedys zjadlem 45mg i ta bomba tez dlugo trwala, ze 3h sie prawie nie moglem ruszyc.
A afterglow mi sie czasamk podobal prawie na rowni z tripem i byl przewaznie lepszy porownaniu do hometa.
Ale zeby potwierdzic to musze ponownie zbadac
06 lipca 2020kupagowna6 pisze: Zazyte 30-40![]()
Czym wazyles kalkulatorem?
Cieszy mnie, że waga jest już domyślnym rozwiązaniem na tym forum. (Lub roztwór, również dobre rozwiązanie.)
Wagę mam, ale nie ze sobą niestety jbc.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.