Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nazwa: Facebook
Kolor: Szary/niebieskofioletowy
Kształt: Prostokąt z zaokrąglonymi rogami
Logo: F
Gdzie kupione: Londyn
Kiedy kupione: kwiecień/2020
Dodatkowe komentarze: Doręczyciel opisuje jako że jest to MDMA, nigdzie w necie nie mogę znaleźć opisu facebooka w tym kolorze. Może ktoś się spotkał?
Po jednej jestem wystrzelony tak że ciężko mi pisać :D
Dobre są
Powód: scalam , i staraj sie bardziej merytorycznie pisać następnym razem
Kolor: Niebieska
Kształt: Trójkąt
Logo: Czaszka Punieshera
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Grudzień 2019
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Po około 20 min. od spożycia 3/4 pojawiły się pierwsze efekty i bardzo mocny wjazd. W pierwszej kolejności ogromna euforia, chęć tańczenia, dotyku. Spory szczękościsk i oczopląs nie do powstrzymania. Ciężko w pełni kontrolować stan. Efekt utrzymuje się około 4h.
Ocena działania: 6/10
Dodatkowe komentarze: Pixa mocna w granicach 250 mg MDMA. Moim zdaniem z pewnością nie samo MDMA przez co momentami traci się kontakt z rzeczywistością.
Przy takich dawkach tracenie kontaktu z rzeczywistością jest normalne (a same dawki przy okazji są niebezpieczne).
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Kolor: różowe,niebieskie itp
Działanie: ??
Mam w planach NASA, ciekawi mnie jak robią, szczegóły na temat tych o to pigul. Ktos cos?
Kolor: fioletowy
Kupione w Warszawie, ktoś wie jak z działaniem zawartością?
Krąży opinia, że mogą być na 4-FMA.
Nazwa: Donald Trump
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: Głowa donalda
Gdzie kupione: Opole
Kiedy kupione: Maj/2020
Dodatkowe komentarze: Tył gładki z podziałką bez napisów, gwiazdek itp. Przód głowa szefa,
Ktoś coś? Jakieś aktualne info? Pół czy smiało całą? a może więcej...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.