Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Pytanie
Nazwa: Facebook
Kolor: Szary/niebieskofioletowy
Kształt: Prostokąt z zaokrąglonymi rogami
Logo: F
Gdzie kupione: Londyn
Kiedy kupione: kwiecień/2020
Dodatkowe komentarze: Doręczyciel opisuje jako że jest to MDMA, nigdzie w necie nie mogę znaleźć opisu facebooka w tym kolorze. Może ktoś się spotkał?
  • 407 / 40 / 0
Ktos juz pisal wczesniej ze sa srednie zreszta jak wszystkie facebooki chyba
  • 25 / 1 / 0
Ktoś jadł jasno zielone diamenty ? Dokładnie taka sama jak ta:https://www.ecstasydata.org/view.php?id=8308 tylko jasnozielona. Z tylu podziałka.
Drugs are good, they let you do things that you know you not should.
  • 6 / / 0
Posmakowałem jednej. wchodzi z 50 minut, ale jest dobre pierdolnięcie. Choć ja rzadko biorę, ale myślę że naprawdę są dobre.
Po jednej jestem wystrzelony tak że ciężko mi pisać :D
Dobre są
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2020 przez Miki12, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalam , i staraj sie bardziej merytorycznie pisać następnym razem
  • 2 / / 0
Nazwa: Punisher
Kolor: Niebieska
Kształt: Trójkąt
Logo: Czaszka Punieshera
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Grudzień 2019
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Po około 20 min. od spożycia 3/4 pojawiły się pierwsze efekty i bardzo mocny wjazd. W pierwszej kolejności ogromna euforia, chęć tańczenia, dotyku. Spory szczękościsk i oczopląs nie do powstrzymania. Ciężko w pełni kontrolować stan. Efekt utrzymuje się około 4h.
Ocena działania: 6/10
Dodatkowe komentarze: Pixa mocna w granicach 250 mg MDMA. Moim zdaniem z pewnością nie samo MDMA przez co momentami traci się kontakt z rzeczywistością.
  • 2714 / 513 / 0
Niebieskie Punishery mają więcej niż 250mg MDMA, niektóre przekraczają srogo nawet 300. Zawierają samo MDMA o czym świadczą wyniki z labów z zarówno tamtego, wcześniejszego, jak i późniejszego okresu czasu.
Przy takich dawkach tracenie kontaktu z rzeczywistością jest normalne (a same dawki przy okazji są niebezpieczne).
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Nazwa: NASA
Kolor: różowe,niebieskie itp
Działanie: ??

Mam w planach NASA, ciekawi mnie jak robią, szczegóły na temat tych o to pigul. Ktos cos? :cojest:
  • 16 / 2 / 0
Nazwa: minionki
Kolor: fioletowy
Kupione w Warszawie, ktoś wie jak z działaniem zawartością?
  • 49 / / 0
Ktoś orientuje się na czym są żółte Tesle od pewnego polskiego vendora?
Krąży opinia, że mogą być na 4-FMA.
  • 20 / / 0
Pytanie
Nazwa: Donald Trump
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: Głowa donalda
Gdzie kupione: Opole
Kiedy kupione: Maj/2020
Dodatkowe komentarze: Tył gładki z podziałką bez napisów, gwiazdek itp. Przód głowa szefa,

Ktoś coś? Jakieś aktualne info? Pół czy smiało całą? a może więcej...
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.