Bo raczej ziola ze soba nie przewioze, a dexa bede mogl tam kupic ;D
EDIT:
A tak zbaczajac z tematu slyszeliscie o tabletkach dxm 500mg specjalnie zeby sie nacpac? Oczywiscie nie w aptece, tylko ziomek mi mowil, ze cos takiego jest. Poszukam na necie ;D
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
SiNy pisze: Lek nazywa sie DELSYM. Lyzeczka do herabty to 30mg dxm ;D
zakrec no sie kolo murzyna
tylko metamfety nie kupuje
fajnie napewno, ale niewrto
PS: jak juz piszesz, to napisz po co tam jedziesz, co bedziesz tam robil ... duzo kosztuje czynsz?
ja rozumiem, ze w polsce to moze byc popularne, bo nie kazdego stac na skuna w zadowalajacych ilosciach, wiec jakies tabletki sa modne, ale jak juz jedziecie do ludzi, to chociaz nie robcie wsi, po miesiacu kupisz sobie za to, co ci zostanie po oplaceniu chaty i zarciu, jak czlowiek 70-100 gramow skunka i bedziesz mogl siedziec.
do chuja! jak jedziecie miedzy ludzmi to cpajcie jak ludzie :D nie mam zamiaru przeczytac w Sun czy Daily Mirror, jak to polacy przy okazji oszczedzenia na jedzeniu, mieszkaniu, ubraniach i jedzeniu labedzi zaczynaja oszczedzac na narkotykach! Pewnie i witamine c byscie wciagali nosem jak by krecila, tylko dla tego, ze jest tania.
ja was upraszam: trzymajcie poziom.
no, do chuja!
EDIT:
gringo85 pisze:SiNy pisze: Lek nazywa sie DELSYM. Lyzeczka do herabty to 30mg dxm ;D
kurde, a ja szukalem i nihuhu, znalazlem trzy :( jakas niewiadoma lipa jest z lysicami w UK, moze wygladaja troszke inaczej, te ktore znalazlem, byly stanowczo wieksze niz te, ktore zbieram w polsce. Jesli chodzi o grzyby to angole sa zacofani, ani borowikow nie kupisz, ani na lysicach sie nie znaja, a odkad zdelegalizowali zibeny ludzie jakos stracili nimi zainteresowanie chyba, bo nie bylem w stanie namierzyc na razie nikogo z dobrymi. tu nawet cpuny ze stazem myslac o halucynogennych grzybach maja na mysli amanity.... licho... chyba zbiore z pol kilo w polsce i wysle im paczke jak matka teresa od kalkutow.
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.