Nie jest to wina soku z grejpfruta (choć wiem, że podobno jest moczopędny) -
po ten i tak czasem sięgam, bo po prostu lubię i sam z siebie tak na mnie nie działa, a przed kodą wypijam tylko małą szklankę...
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
21 kwietnia 2020Holz pisze: Mam pytanie odnośnie kody i alkoholu. Tak wiem że leki i alkohol nie idą ze sobą w parzę, ale kiedy zagrzeje w ciągu dnia kode w dawce rzędu 300mg, to tego dnia w ogóle nie mogę się napić żadnego alkoholu? Mam tutaj głównie na myśli wino musujące rzędu 10 - 12%. Jeśli mogę to po jakim czasie i ile musze odczekać godzin a jak nie to po kilku dniach kiedy mój organizm wydali z siebie lek? Zaznaczam że mam wysoko rozwinięta tolerancje i taka dawka działa na mnie dosyć krótko. Niech ktoś to wie mi to w miare prosty sposób wyjaśni.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.