Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
prosze o pomoc w tej sprawie!!!."jeżeli się da to jak???.pzdr
Poprawiono tytuł - K.P.
Więc, myślę że:
Trzeba by zrobić wywar ze sproszkowanych grzybów
Trzeba by go odsączyć i odparować, najlepiej w nie za wysokiej temperaturze czyli przydałby się jakiś zestawić do destylacji pod zmniejszonym ciśnieniem.
Potem pewnie dostanie się coś w najlepszym przypadku mazistego, śmierdzącego i łatwo psującego się. Można by to próbować oczyszczać z niepsylocybinowych zanieczyszczeń jakimiś niepolarnymi rozpuszczalnikami. Co by z tego powstało to nie mam pojęcia, tak sobie teoretyzuję.
Ogólnie chyba bez sensu, bo grzybki są smaczne a cała ta zabawa niepewna i nie wiadomo czy szczególnie sensowna. A jak chce się ograniczyć dolegliwości żołądkowe to styknie wywar i już :)
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze: Myślę że najlepszy ekstrakt z grzybów otrzymasz wkładając sobie w odpowiednim momencie odpowiednią słomkę w odpowiedni obszar mózgu, .
Po chuj ekstrakty robić :) Nie ma to jak pożreć 60 grzybów prosto z łąki bez mycia, ewentualnie zupe z nich zrobić wg przepisu babuni :cheesy:
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Gdzieś mi kiedyś mignęło o ekstrakcji psylocybiny (a może samej psylocyny?)
Szukaj!
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.