email: 853156@protonmail.com
- praca
- wolontariat koronawirusowy
- niezbędne sprawy codzienne
i
- na polowanie
W takim razie polowanie na opio czas zacząć!
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Poprosilem tylko o krem, panie byly wyraznie zaskoczone xD
Pod aptekami czesto widze ogromne kolejki. Pod marketami wiadomo tez, dlatego staram sie chodzic po towar do malych sklepów..mam nadzieje, ze nie dostane mandatu kiedy milicjant zobaczy, ze robie takie wojaze a na paragonie jedyny produkt 10 paczek maku..?
@lol - przy normalnej gadce i zachowaniu jest spokój nawet jak z samymi piwami się idzie. Niby nawet ta żandarmeria chodzi ale jedyne co robią to pierdolą o glupotach i fajki palą. Nie ma co się stresować.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
wychodze z domu tak jak wczesniej, nic sie nie zmienilo praktycznie
a tych co pierdola "zostan w domu" to bym zajebal takiego pozytecznego idiote
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.