ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Palę Marlboro lub Davidofy
  • 14 / 3 / 0
Ze sklepowych to Winstony mentolowe setki, lub krótkie.
Rzucam już od miesiąca.. Oczywiście cały bajer tkwi w tym, że nadal rzucam, hehe.
fraktal / a.k.a kanapka z acodinem
on [h] since 2007 :skret:
  • 1 / 1 / 0
Camele albo lucky striki
  • 41 / 2 / 0
Winstony, LM niebieskie
"Nie tonie się od wpadnięcia do rzeki, ale od pozostania w niej.”
  • 1 / / 0
Marlboro
  • 1067 / 206 / 0
Odkąd mieszkam w Anglii kupuje tytoń i kręcę ręcznie. Raz jest taniej, dwa lepiej mi smakuje, teraz papierosy wydają się strasznie suche. Po 10£ kupisz 30g przyzwoitego dla mnie Sterlinga +1£ filtry, bletki są w zestawie. Z przemytu z pl za 15 £ można dostać 50 g Golden Virginia. Za paczkę 20 sztuk Pall Malli zaplacisz teraz 10£, sick!
Taki tytoń z powodzeniem starcza mi na tydzień. Jak nauczysz się kręcić całkiem fajnie się jara.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1544 / 198 / 0
teraz jak pale mało to i zapale każdego jak mnie najdzie a jak kupuje od święta to przeważnie lm niebieskie , z sentymentu bo za gnoja je paliłem dużo
  • 7 / / 0
Najczęściej skręcane z czerwonego tytoniu Chesterfield, rzadziej jak kupuję paczkę to żółte Camele albo czerwone (teraz już pomarańczowe) Chesterfieldy
W dawnych czasach lubiłam też Marlboro czerwone ale jakoś jak ich cena wzrosła powyżej 15,50 to przestały mi smakować
  • 3120 / 1073 / 0
kiedyś kręcone, niekiedy ruskie, najczęściej sklepowe najtańsze.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1545 / 1586 / 0
jak zwykle te ´slomki´ Vogue Bleue, ale nawet tych cieniutkich rzucic nie idzie...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.