Od paru dni walilem oksy z normalna wodą nie do iniekcji ani soli fiz. tylko zwykłą wodą niestety poszło podskornie większość i powiem wam że nie widzę różnicy między tym a tym bo walilem z 2 msc temu z solą i działanie było tak samo odczuwalne. To o co tu chodzi że z solą to wychodzi lepiej dla organizmu? Mniejsze straty? Niech mi ktoś obeznany w tym powie jaka to ma zależność z góry dzięki
Pozdrawiam
31 marca 2020nie wiem stary pisze: Mam pytanie
Od paru dni walilem oksy z normalna wodą nie do iniekcji ani soli fiz. tylko zwykłą wodą niestety poszło podskornie większość i powiem wam że nie widzę różnicy między tym a tym bo walilem z 2 msc temu z solą i działanie było tak samo odczuwalne. To o co tu chodzi że z solą to wychodzi lepiej dla organizmu? Mniejsze straty? Niech mi ktoś obeznany w tym powie jaka to ma zależność z góry dzięki
Pozdrawiam
Tyle ml a mnie po 2 ml nakurwia czasem tak że wyprostowsc ręki się nie da bo dziargam tylko przedramiona tam mam 2 pewne kable
Tylko helupiarze i morfinisci też walą z wodą chyba podczas gotowania syfy wychodząa
Dziś będę miał znowu oksy i mam zamiar wziąć iv z solą 1, 5 ml starczy na 30 mg oksy?
Bo kurwa mam tylko łyżeczkę do herbatki..
W sumie przydatna jest sol jak nie mamy wody a jedyna jest w kałuży to warto ze sobą mieć sól fiz
Najlepiej wodę do iniekcji ale nie za bardzo mam ochotę sepic coś co jest na recke od farmaceutki choć większość z mojej apteki wie że jestem ćpunem.
Ale jak same opio to albo gotuj albo sol
Miałem ostatnio długie, podłużna coś jak alpra, niebieskie z podziałką. (10mg).
Teraz dostałem takie okrągłe, niebieskie jak acodiny. Nie wiem ile mają.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.