Tak z ciekawości? Dlaczego aceton? Toż to trucizna.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
30 sierpnia 2019Towierz pisze: @DexPL Wydawało mi się, że odparowałem go dobrze, ale może i masz racje. Dlaczego aceton? Jest łatwo dostępny i według wikipedii nie toksyczny, wydawało mi się, że łatwo go odparować
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Co do tego olejku eterycznego - ciekawa opcja, pierwsze słyszę. Może kiedyś stestuję, bo melisę piję prawie codziennie, przede wszystkim dla smaku (tak samo pokrzywa i mięta).
suszona melisa nie zawiera żadnych substancji psychoaktywnych, jeśli brać to w postaci tabletek
Btw. @DexPL Aceton trucizną? Ileż to rzeczy się nim robi i odparowuje.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
31 marca 2020UrbanFox pisze: olejki eteryczne odpowiedzialne za działanie uspokajające melisy ulatniaja się w całości podczas suszenia
suszona melisa nie zawiera żadnych substancji psychoaktywnych, jeśli brać to w postaci tabletek
Działa od 5-6 kropel, ja stosuję max 10-12kropel.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.