Rano nie moglem doliczyć sie 18 jedno mg tabletek.
To jest najbardziej zdradliwa substancja jaką poznałem, na szczescie budzi tez respekt, więc ciężko o regularne branie przynajmniej w moim przypadku
28 marca 2020xantiago pisze:krótkie działanie alpry zawsze mnie wkurwiało, ale mówisz o dawkach strikte terapeutycznych, może przejdź na SRki, ja bardziej gustuje w klonie ze względu na długość działania, choć wcale nie mówię NIE alprze i lubiłem się swego czasu dobrze zrobić wrzucając dwójki na ruszt28 marca 2020blokowiska666 pisze: 2-3h odczuwalnie, chociaż jak miałem pierwszą alprę i jadłem 0,25-0,5mg raz na 2 tygodnie przed snem, to jak się budziłem dalej czułem działanie alpry. Jak się zaczyna używać regularnie to odczuwalne działanie jest ok. 3h a potem schodzi i jeszcze 3h jest lekki afterglow.
Nie mam doświadczeń z lorazepamem, chyba na następnej wizycie u magiczki poproszę o lorka na testy.
29 marca 2020blokowiska666 pisze:Znaczy, ja nie narzekam, umiem korzystać z krótkiego działania alpry a na dłuższe działanie mam bromazepam.28 marca 2020xantiago pisze:krótkie działanie alpry zawsze mnie wkurwiało, ale mówisz o dawkach strikte terapeutycznych, może przejdź na SRki, ja bardziej gustuje w klonie ze względu na długość działania, choć wcale nie mówię NIE alprze i lubiłem się swego czasu dobrze zrobić wrzucając dwójki na ruszt28 marca 2020blokowiska666 pisze: 2-3h odczuwalnie, chociaż jak miałem pierwszą alprę i jadłem 0,25-0,5mg raz na 2 tygodnie przed snem, to jak się budziłem dalej czułem działanie alpry. Jak się zaczyna używać regularnie to odczuwalne działanie jest ok. 3h a potem schodzi i jeszcze 3h jest lekki afterglow.
Nie mam doświadczeń z lorazepamem, chyba na następnej wizycie u magiczki poproszę o lorka na testy.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jedno jest pewne, trazodon plus benzo taką suszę robią w ustach, że wstaję w nocy po 10 razy żeby się napić. Masakra.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.