You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODRADZAM laczenia neuroleptykow nawet z małą iloscia opiatow.
Ostatnio przy Sulpirydzie wrzucałem 80tke Oxy i zupelnie nic sie nie dzialo, a po zmieszaniu zaledwie 30mg chloru i 240KODY zaczely mi sie jakos dziwnie skurczac miesnie i trząść same dłonie. Nie polecam gdyby ktos chcial kiedys ryzykowac. Potwierdza sie tutaj złota zasada "jesli sie leczysz, to nie cpasz", ale musialem sie jak debil przekonać na własnej skórze...
21 marca 2020Zgienty pisze: 16 też czasem nie dają bo to jest ich cwancyk żebyś więcej kasy zostawiła kupując dziesiątkę ale wystarczy się odezwać, ze zaraz zaraz ale mnie sięto należy i wszystko jest tak jak być powinno. Tak więc nie wiem w czym masz problem.
Kurwa. Nawet śniło mi się dziś, że wchodze do mojej apteki a tam nowy farmaceuta, taki knypek siedzi z boku i do mnie: "Thiocodin?" "-Ta, Pan zna mój target." Podszedłem do lady a tam drugi, też nowy gostek ale, że nie sprzeda. Pomyślałem, a świeżak, nie chciał przypału przy kierowniczce. I to był tylko sen. koda strasznie przesiąka łęb.
Nie zetknęłam się jeszcze z sytuacją, żeby ktoś miał Thio 16 i na siłę wciskał 10. Jeśli mówią, że nie ma 16 (co się zdarza bardzo rzadko), to nie mam powodu nie wierzyć. Czemu mam nie wierzyć, skoro wiem, że np. ta farmaceutka sprzedała mi 16 już kilkanaście razy? To czemu teraz nagle nie? Bo są rozkazy z góry, żeby wciskać ćpunom 10 zamiast 16?
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
23 marca 2020badzingla pisze: Jeśli mówią, że nie ma 16 (co się zdarza bardzo rzadko), to nie mam powodu nie wierzyć.
Czesto mówią, ze nie ma większego i sprzedadzą tylko male. Zalezy to nawet nie od apteki co od konkretnego farmaceuty. Np. w slonecznej w Wwie trzy aptekarki nie chcialy wydawac, a trzy tylko mialy male. W drugiej slonecznej od razu mowily, ze nie mają. Znowu w aptece społecznej /bardzo niskie ceny/ babka po pieciu dniach powiedziala, ze nie wyda. Wiadomo jesli babka normalnie ci wydaje i mowi, ze nie ma to nie ma.
Na 10 lat brania kody z 10 razy mi odmowiono i jakies 8 razy mialo miejsce w ostatnim ciągu 2019
Zdecydowanie teraz robią więcej kłopotów. Ale tez o wiele wieksza liczba osob cpa, gównorap wykreowal modę, wiec i piguly dostrzegają wiecej problemów.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.