21 marca 2020jak89 pisze: ...miał z tebletkowej masy thio...
Ja kupuje niby drugi raz na dwa dni zapas, ale jak jest w schowku to zaraz nie ma w schowku :D
No i mam o tyle dobrze że mnie tylko wyobraźnia ogranicza, 4 razy 16 plus 2 razy syrop w jednej aptece.
I boję się 14 dni przymusowego zamknięcia, mam prosić służby o wycieczkę po aptekach?
Kiedyś budziłem się do wyłuskanych tabletek thio, zapijałem je colą i w łóżku czekałem aż wejdzie. Teraz przygotowuję zaraz po pobudce here. Progres w zła stronę, ale jest bardzo miło i komfortowo.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
23 marca 2020Podporucznik Lichuj pisze: Robicie zapasy, czy chodzicie codziennie po aptekach?
Nie da się moim zdaniem robić na kodeinie zapasów, chyba że na bardzo krótko i jak już koniecznie trzeba (np. zapasy na święta, na wyjazd, ew. cotygodniowe niewielkie zapasiki na niedzielę), ale jak się zrobi większe zapasy to to zwykle wygląda tak:
Ale fajnie! Ale super, mam zapasy na dwa tygodnie!
Po trzech dniach:
No i gdzie się podziały moje zapasy??
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
helupy spróbować to dość średni pomysł moim zdaniem, przynajmniej takiej ulicznej, prosto z dupy araba
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.