Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
178
36%
Dużo mówiąc
11
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
19
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 501

ODPOWIEDZ
  • 2198 / 716 / 0
Osoby starsze obecnie mają większe szanse na śmierć przez uszkodzenie wątroby paracetamolem albo inne efekty uboczne wpierdalania 15 różnych leków dziennie niż przez tego wirusa.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 62 / 2 / 0
Ciekawe czy walenie kody jakoś wpływa na powikłania po zakażeniu się tym gównem, czy raczej nie ma to znaczenia czy jesteś ćpunem czy nie.
  • 3497 / 742 / 9
No i niestety (albo i stety) życia nie oszukasz. Chciałem jak to mówię w aptece wykonać obrót o 480 stopni kątowych ale nie było drugiej szesnatki (jedną już miałem w kieszeni) w tej apcie. Mówię, że potrzebuje teraz kompetetywnego agonisty receptorów opioidowych. Bajera z farmaceutkami zawsze na propsie. Rzuciłem na odchodne, że jeśli chcą żebym dalej był ich subskrybentem to muszą sprowadzić szesnastki. Btw. w pierwszej apcie była nowa dziewczyna i od razu chciałem dać się fajnie zapamiętać i prosiłem o drugą pakę 16 z racji profilaktyki przeciw koronawirusowi. Mówię, że ciało się rozgrzewa i wirus ginie. Że moje DNA zabija covid-19 itd. %-D Niestety, na sztywno, nie uległa bajerowi. No to dalej do tej gdzie są 16-stki. Podchodzę a tam młody gościu, ja naturalnie uśmiech: "Proszę Thiocodin 16". Niesie 10, mówi: "Tylko 10 jest." Ale patrzę krajem oka: "O ale Pan ma w ręce drugi 10, czy nie mógłby on wylądować na ladzie?" I wylądował. "To jest właśnie kompetentny farmaceuta." Rzekłem wychodząc. No i muszę siłą rzeczy walić dzisiaj 540 mg. %-D
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 716 / 0
Jak słowa zawodzą trzeba przejść do czynów. W tym wypadku dobrą bajerą może być wejście z kiełbasą na wierzchu. W trosce o własne bezpieczeństwo i dziewictwo narodowe od razu wszyscy wyskoczą z fantów.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3497 / 742 / 9
Wiesz ale jest też coś takiego jak kontekst sytuacyjny. Niektórzy już się na tym przejechali i albo zaliczyli małe społeczne faux pas albo turnus w ośrodku wczasowym dla tych, którym się 'coś pomyliło'.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
To jest żenujące jak musisz prosić jakąś tłustą farmaceutke cxesto już niestety młodsza o dodatkową paczkę leku na kaszel %-D ostatnio usłyszałem narkoman na glodxie jakiś nerwowy nie ustoi w kolejce bo dxien wcześniej był benzo przypal w tej aptece słowo narkoman boli cxulem się jak śmieć I ocxywiscie mi nie sprzedała tjoko i zasmarkany z poraniona stopa szedłem do innej
Ostatnio zmieniony 21 marca 2020 przez Anabolik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Nie, właśnie tamta była świeża i miała fajny subtelny makijaż. A tym bardziej już zaruchałem raz w tej aptece (pośrednio wiadome) to mam taki jakby dobry nawyk tam.
  • 1305 / 162 / 0
No ty pewnie ogarnięty przez cały czas ja niestety im dłuższy ciąg tym gorzej A jak jestem najebany benzo to staje się wylewny i opowiadam w okienku o sobie %-D miedxy zdaniami pada lista zakupow 0.6x25mm 20ml 2ml... itd mówię tu o wyrabianiu opinii np w innym mieście
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Staram się trzymać w ryzach. Ogólnie to co walisz na codzień?

Dorzuce se chyba klonika, tylko nie chce żeby poszło w sedacje tylko w euforie.
  • 1305 / 162 / 0
Novothyral bromergon metformax heparegen to z apteki ulicy testosteron sr/niedz po 1ml do każdej lotki z teścia symex 12,5mg Z sklepu z odzywkami witaminy zma wpc kreatyna omega3 okresowo nac i beta Alanina przed treningiem jakieś lekkie stimy tussipect/dmaa/AMP citrare plus kofeina

Czyli politoksykomania wersja siłownia %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.