19 marca 2020unoduomashine pisze: Czy jest to możliwe, że przez to, że ogólnie spożywam dość spore ilości alkoholu nie wiem 3-4 dni w tygodniu piłem to Alprox na mnie przez to nie działa?
Mam pytanie odnośnie Xanaxu SR, czy tabletki o przedłużonym działaniu nadadzą się do celów rekreacyjnych? Jest różnica od zwykłej alpry?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
19 marca 2020Mordarg pisze:20 złotych za tabletkę ?? To nie jest normą w żadnym przypadku. Trafiłeś na kolesia który po prostu szuka frajerów. Benzo kupuję się na blistry i mało kto bawi się w sprzedaż na sztuki ale jeśli już to spotkałem się z Ceną 5zł za tabletkę 2mg klona/ alpry. I to jest wg mnie maxymalna kwota jaką można zapłacić za taką tabletkę jeśli jesteś naprawdę zdesperowany.19 marca 2020Zielona24 pisze: Po ile chodzi xan z dilerskiej ręki? Gościu wola 20 ziko za sztuke gdzie opakowanie 30 szt chodzi po 70 normalną ceną...
Ale z drugiej strony 70 za blister to jak masz wtyki tak normalnie za blister Alpry 2mg od stu do 150zł trzeba szykować lub w przypadku klona od 60 do 100 złotych. Nie kupuj na sztuki bo naprawde istnieją leki wyglądające jak xanax albo klon-krzyżak a nimi nie są. W przypadku blistra przynajmniej masz pewność co kupujesz...
20 marca 2020anonimowy18 pisze: Wziąłem na pierwszy raz 2mg, nie za dużo?
20 marca 2020anonimowy18 pisze: Wziąłem na pierwszy raz 2mg, nie za dużo?
p.s. zmiotło Cię z planszy?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.