Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Fuzja - D5
Możliwe ze zanim zrobią badania, to enzymy we krwi rozłożą to do CO2 i H2O?
16 marca 2020justrelax pisze: Czy GBL jest wykrywany w testach na krew +1.5h na działaniu. I czy W ogóle znajduje się to w „menu”?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
12 marca 2020polymerase pisze: Kur.. dlaczego wiecznie mam jak schodzi mi ta 2h fazka, dziwne zawroty głowy, chce mi się spać i się pocę.
To już przy każdej dawce nawet 1.6ml... popierdolony efekt po którym nawet nie chcę mi się edytować dalszej fazy...
Też tak macie ? jak sobie z tym radzicie?
A jak piszecie o smaku to japrdl jak mam to przełknąć nawet z najsłodszym sokiem to mnie zawsze wykręca na twarzy, także te kapsułki były zajebiste no ale miałem ich chyba 8 tak jak wy, wiadomo skąd.
1) jestes chorym pojebem
2) lejesz za duzo
3) giebel nie dla Ciebie
4) to, co pijesz to nie jest G
Pozdrawiam
teraz miałem ponad pół roku przerwy od wszystkiego i ogarnąłem sobie tego giebla z celulozą
niestety nie jestem zadowolony
euforia 1/10 - praktycznie nic! jedynie pierwsza polewka (1,2ml) zadziałała tak jak powinna, reszta to już lipa max - sedacja, lekkie otumanienie, bardzo lekkie odrealnienie ale zero przyjemności, zero satysfakcji z tego. myślałem że po dłuższej przerwie będzie działać jakoś fajniej, przynajmniej przez chwilę, a tu dupa
libido 2/10 - szkoda gadać, mniej mi się chce niż na trzeźwo
gastro - 3/10 - w ogóle nie che mi się po tym jeść, może po 1 na 10 polewek zachce mi się czegoś słodkiego
muzyka 5/10 - niby przyjemniej się słucha, to fakt, ale daleko temu do rozpierdolu z dawnych lat
ok mówiąc szczerze s&s nie są obecnie wyborne - 99% czasu polewam siedząc w domu sam lub z dziewczyną przed którą muszę się kitrać (szkoda) i może mieć to wpływ na obiór fazy ale czy aż tak drastyczny? wydaje mi się, że nie.
do tego niedawno zauważyłem że płyn powoduje uczucie bardzo delikatnego drętwienia/znieczulenia języka i okolic ust. Coś jakby przestawało działać znieczulenie od dentysty, albo jak uczucie po wyszorowaniu języka pastą do zębów, tyle że utrzymuje się to dłużej niż działanie samego płynu, 3-4h albo dłużej. Jest to bardzo dziwne, nigdy czegoś podobnego nie doświadczyłem, a przerobiłem przez ostatnie 8 lat bardzo wiele różnych sortów.
btw protip na pozbycie się celulozy - zalać porcję odrobiną wrzątku, wytrąca się w 0,1 s
Chcę wrócić do starej butelki kupionej wwwwww... 2011? Plus, minus 2 lata. Zakupiona jeszcze ze znanego sklepu niebieskich (tak się chyba mówiło, już nawet dokładnej nazwy nie pamiętam, ale sklep był legalny w Polsce i miał renomę).
Co do przechowywania: butelka otwierana kilkunastokrotnie, 95% czasu w suchym i ciemnym miejscu o umiarkowanej temperaturze. Barwa i zapach bez zmian. Jakoś nie mam w zwyczaju eksperymentować z zabawkami z rodziny rozpuszczalników.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.