Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 123 / 7 / 0
Tu chodzi chyba bardziej o to ile zrobił kilometrów natrykany, a nie ile nie spał. %-D
  • 155 / 37 / 0
11 listopada 2018MacFly pisze:
po ile dni nie sypiales ze nabawiles sie odciskow?
Sypiam po 4 doby czasem 5 w miesiącu.To są takie odciski/odparzenia,że czasem mi się stopa w butach nie mieści.
Pamiętam,że po miesięcznym odstawieniu wszystko wróciło do normy ale wystarczył jeden naćpany dzień i wróciły takie same, jak by organizm pamiętał.
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 922 / 165 / 0
Ja po speedzie wyglądam tragicznie %-D Biała skóra, czasem z wypiekami, jak się przegrzewam to uszy czerwone :>, do tego bardzo mocno różowe/czerwone usta(pewnie w wyniku szybkiego krążenia), szczękościsk :> nooo i przy dłuższych ciągach jak mi całkowicie wyssie wodę z organizmu to suche dłonie i usta, bardziej wystające obojczyki, lekko zapadnięte policzki. Do tego, nawet jak śpię, a jestem w ciągu to oczywiście bordowe/filetowe dłonie i kolanka %-D nie polecam...O ile w zimie mogę to zakryć tak w lecie ciężko wyjaśnic mamie dlaczego mam długie spodnie przy 30 stopniach w cieniu %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 116 / 4 / 0
kurwa mac, pamietam jak jeszcze z 4,5 lat temu bylem u dentystki to sama mowila, ze mam fajne zdrowe zeby, tylko pare dziurek, wystarczyl tydzien ciagu a juz jezykiem czuje ubytki, a kiel wydaje sie zaraz rozleciez na pol :scared: Boze bron nas przed takim gownem
  • 504 / 68 / 0
a ja z innym tematem - ktos sie spotkal po fukaniu z wysychaniem, pękaniem i tworzeniem się "wżerów" na skórze kostek u dłoni? i ogólnie, czerwono-fioletowe przebarwienia na dloniach? wtf, material jest wyjatkowo czysty i jestem go pewny, walilem rozne scierwa i nigdy tak nie mialem?
  • 922 / 165 / 0
@awonor czerwony, bordowy czy fioletowy kolor na ciele, zwłaszcza na kolanach, kostkach i dłoniach to wazokonstrykcja, poczytaj sobie o tym. Naturalna reakcja organizmu na fetę, przy dłuższych ciągach ciało wyglada naprawde koszmarnie, widzę po sobie, chociaż może u mnie to wyglada aż tak źle, bo mam bardzo jasną skórę. A jeśli chodzi o pękanie - sucha skóra, odwodniona będzie pękać. Temat może być czysty, ale tak właśnie działa feta, może dopiero teraz jak cię tak wyzuło poznałeś potęgę speeda %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2 / / 0
Ja zawsze na zejściu miałam mega rumience na policzkach i bardzo ładnie swoją drogą wyglądałam, podobałam się sobie, ale do czasu. Zauważyłam ze w południe/popołudnie znikały rumience, robiłam się blada i luszczyla mi się skora na policzkach dopóki zwala nie minęła
  • 18 / 8 / 0
Ja mam tak , ze po 2-3 dniach jak lecę pomimo , ze na bierząco wjeżdża suplementacja , woda , izotoniczne itp zaczynam się strasznie pocić , normalnie leje się ze mnie jak z kranu kapie z nosa . Zawsze krzywdzę sobie język bo go oram o zęby i nawet nie czuje . Mam tez tak ze nie robię się blady tylko żółty . To pocenie najgorsze , głównie mi mordę zalewa strasznie . W robocie jak się ktoś pyta co ty się tak pocisz to mowie , ze pite było dzień wstecz . Z oczami jest różnie czasem nie widać a czasem przypal 100%
  • 1882 / 203 / 0
@ZWP1123

Jak nie będziesz pić to nie będziesz miał się czym pocić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 18 / 8 / 0
13 maja 2020LiquidStranger pisze:
@ZWP1123

Jak nie będziesz pić to nie będziesz miał się czym pocić
Wiem o czym mówisz , kiedyś jak były początki to się siedziało na fuce zbombardowani z ziomkami i gadka , życiorysy , retrospekcje czy kurwa znaki zodiaku xdd . Wtedy nawet żaden z nas nie myślał o tył żeby coś się napić wody choćby czy spróbować zjeść jakiegoś bananika . Może rzeczywiście trochę się człowiek mniej pocił ale z czasem zwały są coraz gorsze , nie mówiąc o wyglądzie i w ogóle . Warto zadbać o to by organizm miał co mu potrzeba do godnego bytu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.