Istnieję do kupienia (legalnie) na terenie Polski jakieś zioła/susze, po których występują jakieś halucynacje? Tzn. wiem, że istnieć istnieją, ale chodzi mi o takie, które pokruszone bez problemu można waporyzować (coś w przedziale 100-210 stopni). Nie zależy mi aż tak, żeby była faza jak po kwasach, że wszystko staje się inne, ale żeby chociaż zauważalnie była różnica, jakieś inne kolorki, wzroki itp. itd.
Jest też coś nie do wapo tylko do... wdychania. olejki-eteryczne-wady-zalety-spostrzezenia-t65994.html
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=50745
Tylko wizuali raczej nie będzie, ale zmiana myślenia już jak najbardziej.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Niby jakie są jeszcze legalne zioła które działaja niemal tylko przy waporyzacji?
Do rózowego Lotosu waporyzer fenix mini będzie ok? Czy jednak trochę będzie męczenia i potrzeba waporyzer o większej pojemnośći?
Ps. Od siebie dodam ,że super sprawą jest waleriana, doskonały usypiacz
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.