Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 38 / 10 / 1
Poczucie fałszywej trzeźwości, mogło się u Ciebie pojawić. Najwięcej wszamałem 20mg klona i wydawało mi się, że wszystko gra, aż nie wpadłem na poroniony pomysł pójścia do sklepu i zajebania czegokolwiek. Zrobiłem rajd po kilku okolicznych sklepach, kradnąc co się da. Puściły u mnie hamulce, a poza tym czułem się może bardziej niż zwykle wyluzowany. To był jedyny raz. Więcej tego nie powtórzyłem. Złudne poczucie trzeźwości, jak po Zolpidemie, może prowadzić do niespotykanych przypałów. Często dawka nie idzie w parze z zachowaniem, lub wydaje nam się, że jesteśmy trzeźwi.
Jezuschytrus to pedofil
  • 960 / 17 / 0
Od 4lat zażywam 2mg klonazepam 3lub 4 tygodniowo chciałbym stopniowo odstawić proszę o poradę i schemat
  • 904 / 184 / 0
Jest watek moj sposob na odstawianie, watek o odstawianiu, benzo.org, asztony. 1mg na 15mg rolek i tnij po troszke klona a potem relanium. Tempo obierasz sam wedlug symptomów i nigdy nie zwiekszasz dawki. Pregabalina, cos na sen. Tak pokrótce.
  • 2814 / 367 / 0
02 marca 2020Eisner pisze:
Poczucie fałszywej trzeźwości, mogło się u Ciebie pojawić. Najwięcej wszamałem 20mg klona i wydawało mi się, że wszystko gra, aż nie wpadłem na poroniony pomysł pójścia do sklepu i zajebania czegokolwiek. Zrobiłem rajd po kilku okolicznych sklepach, kradnąc co się da. Puściły u mnie hamulce, a poza tym czułem się może bardziej niż zwykle wyluzowany. To był jedyny raz. Więcej tego nie powtórzyłem. Złudne poczucie trzeźwości, jak po Zolpidemie, może prowadzić do niespotykanych przypałów. Często dawka nie idzie w parze z zachowaniem, lub wydaje nam się, że jesteśmy trzeźwi.
Ja własnie po wspomnianym przez Ciebie zolpidemie mialem mega przypały ze budziłem sie w nocy odpierdalałem coś .. ale nie pamietałem tego ..dopiero z opowiadan rano byłem swiadomy co robiłem a bylo tak zawsze jak wziełem zamiennik zolpidemu ( Zolpigen )
  • 916 / 171 / 0
Co zrobić by nie zasypiać po klonach wzietychb z rana o 13-14? potem czy sie prześpię czy nie moge pracować chociaz do 1 w nocy. Tylko w południe mnie zamula.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 26 / 2 / 0
Mam pytanie, czy jeśli dorzucę klona po 6h, to tolerka zmieni sie bardziej niż jakbym go dorzucił po 20-24h? Bo w sumie w obydwu sytuacjach pierwsza dawka klona jeszcze siedzi w organiźmie
  • 2814 / 367 / 0
Ja własnie klona próbowałem brac wlasnie po to aby szybciej zasypiac badz wgl zasnac .. ale za huja nie moge po klonie zasnac .. za to po alprze o wiele mi latwiej jest zasnac ..
  • 1106 / 221 / 0
Klon nasennie nadaje się tylko, jak podbiję niewielką ilością np. relanium, albo inny, lepiej działający nasennie lek. W dodatku przy dawce około 1,25-1,5mg zwykle występuje u mnie najprawdopodobniej efekt paradoksalny, powodując koszmary podobne do tych przy odstawce niektórych benzo (zwłaszcza nasennych właśnie).
  • 3118 / 1071 / 0
04 marca 2020Czubermorda pisze:
Mam pytanie, czy jeśli dorzucę klona po 6h, to tolerka zmieni sie bardziej niż jakbym go dorzucił po 20-24h? Bo w sumie w obydwu sytuacjach pierwsza dawka klona jeszcze siedzi w organiźmie
im większe przerwy między dawkami tym lepiej. inaczej stale podwyższasz stężenie leku we krwi, a te dawki się kumulują. oczywiście tak czy siak tolerancja rośnie, jeśli w ciągu bierzesz.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2 / / 0
Czesc. To mój jeden z pierwszych postów, ale cóż.
Nigdy nie miałem problemu z ćpaniem(wiadomo ze jak impreza czy coś to zawsze było coś zagrane), ale odkąd wszamalem swoją pierwsza alpre moje życie się zmieniło heh. Jak zjadłem raz xana, to potem ciagle o tym myślałem, gorzej niż po pigułach, a jak dorwałem się do słoików to żarłem to przez 2/3 miechy. Potem psychiatra przepisał mi jakieś ssri, rolki i depakine żeby w razie czego nic się nie zadziało i przestałem szamac na kolejne kilka miesięcy. Byla ogólna chujnia przez ten czas. Od czasu do czasu podjadalem sobie 0,25/0,5, ale sporadycznie. Aż w końcu dostałem paczkę klonów 2mg. Szok i niedowierzanie. Jak zjem(a jem) tak z 1mg do 2mg dziennie to czuje się zajebiscie, ogarniam życie, pracuje, chce mi się robić, ogólnie kozak. I tu pojawia się problem. Im dłużej to będę jadł tym bardziej będę się wpierdalal w uzależnienie(chociaż i tak benzosy to jedyna rzecz ktora działa na mnie tak, ze ciezko mi jest odmówić). Jest jakiś zamiennik mniej wjebujacy? Jak zacząłem brać benzo jest zajebiscie, to
Znaczy NORMALNIE. Przestałem się męczyć ze sobą, gadka z ludzmi, ogarnianie roboty(dość odpowiedzialnej), nie pije alko(zero) od dwóch miechow tak samo jak z ćpaniem, chociaż dopóki się nie napije to nie mam ciągot. Wiem ze cos powinienem z tym zrobić, bo moja matka i brat tez maja deprechę. I teraz do rzeczy: jakiś zamiennik, który ogarnie mi banie? Coś polecacie żeby podpytać doktora? Ta asentra jest średnia, relanium działa jak złoto, ale tego nie można jeść codziennie. Podkreśle ze nie mam problemów z narko, chociaż mam wrażenie ze to do robię to to samo. Co sądzicie?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.