LittleQueenie pisze:....
2.Używasz tylko tego żarcia w proszku, czy jednak coś normalnego też szamasz?
O ilość płynów pytam, bo jeśli nie ma ich za wiele to może pomogło by otyłym/grubym ludziom troszkę skurczyć żołądek.
24 maja 2019LittleQueenie pisze: Podejrzewam, że jakbyś chciał się odżywiać dobrze, to wybuliłbyś przynajmniej tyle samo
Staram się tylko i wyłącznie lecieć na proszku. Tak jak już wspomniałam wcześniej, skutecznie zabija on we mnie chęć na podjadanie.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Ma niestety kilka wad jak reszta tych gotowców. Zawiera słodzik, pojedynczą witamina e a nie mieszankę i cukry proste. Potencjalnie to morzę być szkodliwe i nawet powodować w dłużej perspektywie nowotwory. Jedyny plus w porównaniu do innych to cena i witamina D3 a nie D2. D2 się słabo wchłania, w niektórych badaniach nawet obniża poziom witaminy D3 we krwi. Jedyne co to jest tańsza w produkcji, ale ma nawet krótszą trwałość jako odczynnik.
Sam będę sobie prawdopodobnie przygotowywał coś podobnego z półproduktów.
Na ile starcza taka paka zakładając, że będzie to moim głównym źródłem jedzenia (śniadanie, obiad i może kolacja) ? Naprawdę bardzo uprościłoby mi to życie no i jest zdrowsze niż jedzenie 2 razy dziennie kanapek a na mieście słodkich bułek. Choć ich nie wykluczam, wiadomo że jakbym się zrobił głodny na mieście to na hamburgera czy zapiekankę sobie pozwolę - to nie tak, że chcę się całkiem odciąć od zwykłego jedzenia, po prostu nigdy nie mam czasu myśleć co tu dzisiaj zjeść (i tak np przez tydzień potrafię jeść tylko kanapki z dżemem albo obiad ze słoika do przygrzania), a gotować nigdy nie lubiłem, jedzenie uważam bardziej za konieczność niż przyjemność i na myśl stania nawet 15min przy garach stwierdzam, że to pierdolę i wolę takie coś. Cieszę się tylko, że już dawno przestałem pić colę czy inne napoje gazowane (za wyjątkiem energetyków koniecznie z tauryną od czasu do czasu) i zamiast tego wolę sobie kupić w sklepie jakiś soczek 100% albo dobrą wodę mineralną :) Do tego pijam yerbę ze 2 razy dziennie, łykam cytrynian magnezu i jakieś multiwitaminki.
Widzę, że na portalach aukcyjnych idzie kupić opakowanie 1,7kg w okolicach stówki, to dobra cena ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.