Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Napisz cokolwiek co umożliwi nam doradzenie. Proszę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
To ciagle dorzucanie, tolerka galopująca jak nienormalna.
Coś na kształt kokainy - tylko dorzucasz i dorzucasz.
A później masakryczne ilości bupry spod których i tak depresja i inne skreto niespodzianki się przebijały.
Dziękuje za to gowno
Jaka amerykańska rodzinka uzależniła w legalny sposób miliony osób zbijając na tym kokosy.
To zwykły narkotyk tylko dzięki wpływom „przerobiony” na lek.
wycięty offtopic - GGAllin
Co ciekawe koda i tram działają jak powinno po tym mini ciągu.
Co do dawek - jakie zażyć: zarówno na forum jak i w internecie znajdziecie kalkulatory ekiwalentów dozowania poszczególnych opioidów, także darujcie sobie zadawanie pierdyliard razy "ile wziąć?" - tym samym zrzucając odpowiedzialność na innych.
@taurinnn ja tam, żadnych dawek bym nie radził - zwłaszcza gryzionych, które mocniej klepną niźli w postaci XR; nie znasz predyspozycji usera...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.