Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 239 / 51 / 0
pieniedzy dla biednych, chleba dla glodnych, szczescia dla cierpiacych, drogi dla zagubionych, milosci dla niekochanych, wyjscia z sidel nalogu uzaleznionych i dobra zamiast zła. O to cie prosze moj Panie :)) Dziekuje!
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 3245 / 625 / 0
Ja kiedyś miałem tego typu rozkminkę czego naprawdę potrzebujemy od Boga, i tak uciułałem teorię że sami często nie wiemy czego braku doświadczamy. Jeden dostanie scyzoryk aby usunąć żądło jadowitego owada, a inny 300,000 zł na operację swojego dziecka w USA. Z tym żądłem to trochę głupi przykład, ale chodzi mi o to że aby przeżyć potrzebne są rzeczy zarówno błache, jak i trudne do zdobycia i osiągnięcia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5393 / 991 / 0
Oczekuję słodkiego, miłego życia- bez chłodòw, głodòw i picia ;-)
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5985 / 1238 / 43
Większej swobody, wolności - samotności.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1083 / 283 / 0
Muszę przyznać, że pieniądze bardzo napędzają moje trzeźwe życie i kojarzą mi się z zaradnością, możliwościami. A najlepsze w chuj to jest się móc z kimś tą kasą podzielić :D
  • 49 / 15 / 0
Oczekuje od zycia , ze kiedys poznam kobiete, z ktora bede mogl spedzic reszte zycia.

Niczego wiecej nie wymagam, bo niczego wiecej mi nie brakuje.
  • 276 / 17 / 0
Samodzielności, komfortu życia, ludzi z którymi będę mógł spędzić dobrze czas
Nadrabiam to ćpaniem x'D
  • 80 / 8 / 0
Oczekuje od życia:
-miłości
-spełnienia marzeń
-spokoju
spazee :extasy:
  • 632 / 87 / 0
Popularności, rozpoznawalności, sławy. Sukcesów zawodowych, statusu zawodowego.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 5985 / 1238 / 43
Niczego.
Jebać wszystko.
Co ma być to będzie.
Co będę chciał, to sam wezmę.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.