Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Źrenice miałam normalne. Rano trochę mi się chciało wymiotować, czułam się średnio. Dzisiaj ok 00:00 wzięłam nie całą 1/4 tego co zostało. Nie poczułam nic oprócz lekkiego mrowienia, przez godzinę się uśmiechałam. Teraz (2:45) chce mi się już spać.
Źrenice mam normalne. Nie wiem o co chodzi. Dostałam to od dobrego kumpla i jakoś ciężko mi uwierzyć, że mnie zrobił w ch.uja. Proszek biały, małe grudki, osadza się na woreczku. W smaku gorzki, zapach specyficzny (nie umiem ho inaczej określić). Ktoś coś? Jakieś pomysły o co chodzi?
Btw to nie mam jakiegoś dużego doświadczenia z fetą i po prostu nie wiem co zrobić. Opieprzyć gościa, wziąć więcej po prostu ?
Dodano akapity dla lepszej czytelności 20.11.2022 | 909
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Soory, nieaktualne. Odpowiedź znalazłem na pierwszej stronie. No to nabijamy Master Tekkena
22 lutego 2020xxsidiot pisze: Mam pytanie. Kupiłam ostatnio 1g fety od dobrego znajomego. Nie wciągałam już ładne kilka miesięcy, więc spodziewałam się czegoś fajnego, ale coś mi nie gra. Wzięłam wczoraj trochę-wyciągnęłam z woreczka paznokciem (nie takim krótkim) i wciągnęłam. Mrowiła mnie szczęka, czułam się okej (do euforii było mi daleko) i w sumie tyle. Spać mi się zachciało po 3h, ale nie mogłam zasnąć. Źrenice miałam normalne. Rano trochę mi się chciało wymiotować, czułam się średnio. Dzisiaj ok 00:00 wzięłam nie całą 1/4 tego co zostało. Nie poczułam nic oprócz lekkiego mrowienia, przez godzinę się uśmiechałam. Teraz (2:45) chce mi się już spać. Źrenice mam normalne. Nie wiem o co chodzi. Dostałam to od dobrego kumpla i jakoś ciężko mi uwierzyć, że mnie zrobił w ch.uja. Proszek biały, małe grudki, osadza się na woreczku. W smaku gorzki, zapach specyficzny (nie umiem ho inaczej określić). Ktoś coś? Jakieś pomysły o co chodzi?
Btw to nie mam jakiegoś dużego doświadczenia z fetą i po prostu nie wiem co zrobić. Opieprzyć gościa, wziąć więcej po prostu ?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.