Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 67 / 4 / 0
życzę powodzenia w kuracji ;) dalej się leczysz paroksetynką i pomaga poki co ? ja dużo chleje nie wiem czy to nie przyćmiewa za bardzo działania leku :S jak tam u was plasował sie mixik paro+alko ,pozdrawiam :]
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
paroxetinum pisze:
życzę powodzenia w kuracji ;) dalej się leczysz paroksetynką i pomaga poki co ? ja dużo chleje nie wiem czy to nie przyćmiewa za bardzo działania leku ]
dzięki i także życze powodzenia w kuracji. Jak wiadomo nie powinno się łączyć paroksetyny z alkoholem ale zasady są po to żeby je łamać :) nie sądze aby w znacznym stopniu przyćmiewało działanie tego leku, ale lepiej uważać:) pozdrawiam mocno.

EDYTKA : tak dalej się leczę i widzę poprawę :)
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
długo podejmujecie kuracje tym lekiem ? bo chciałbym wiedzieć jak to jest z tym popędem płciowym bo ni huja nie ma sie ochoty na sex ,tak jakby nie istnial, biore już paro 1.5 mieszka, to przeszło u was z czasem albo zmniejszyło się ?:P
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
Jak bralem 4 miechy to caly czas mialem male libido ;] A jak juz do czegos doszlo to byly 'male' problemy z dojsciem :P Partnerka z 3 razy, ja 0 ;]
Ostatnio zmieniony 04 marca 2008 przez Mdma, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
co tu mówić, po tych lekach libido obniża się sakramencko %-D
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
ja juz jestem lekko wqrwiony ; /...

juz miecha biore 20mg paroksetyny i ni chuja zmian (to samo bylo z sertralina), zero pozytywow zero negatywow ; o

teraz poprosze psychiatre zeby mi zwiekszyl od razu do 60mg - skoro moj organizm na 20mg reaguje jak na tik taki.. myslicie ze bedzie jakas roznica?

tak btw jesli te 60mg nie podziala to chyba dobrym rozwiazaniem bedzie odpuscic sobie ssri i przerzucic sie na iMAO (moklobemid)

fobia spoleczna user
Sun Was High (So Was I)
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
NiezdrowyAntoś pisze:
teraz poprosze psychiatre zeby mi zwiekszyl od razu do 60mg - skoro moj organizm na 20mg reaguje jak na tik taki.. myslicie ze bedzie jakas roznica?
60mg Ci raczej nie da, maksymalna dawka to 50mg (wedlug recki ]
fobia spoleczna user
[/quote]

Me too ;]
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
Zwiększ ,zwiększ .. już nie pamiętam gdzie ale czytałem że w przypadku SSRI głownie paroksetyny zamiast przezucenia sie na inny antydepresant najlepszym wyjsciem jest zwiekszenie dawki , ja np. odczułem zajebista różnice po 10 dniach od zwiększenia dawki o 10mg ,pozdro&powodzenia ^_^

EDIT: Paroksetyna dodatkowo dziala na neuroprzekaznik acetylocholine i receptory muskarynowe ,po krotszym okresie powinienes poczuć widoczny efekt poprawy koncentracji , wtedy już możesz być pewien że lek zacznie na ciebie działać na FS :)
Ostatnio zmieniony 06 marca 2008 przez paroxetinum, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 83 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: oon »
zwiększ ale może na razie o 10-20mg a nie od razu z 20 na 60 bo może być nieprzyjemnie.
Uwaga! Użytkownik oon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
juz odstawiam ; p z dnia na dzien 40mg : D i tak wiem ze jakbym bral 60mg to chuja by dalo - skoro po przejsciu na 40mg zadnej roznicy, teraz wybiore moklobemid bo chce troche poruchac dziwek a na SSRI bylyby slabsze doznania : p
Sun Was High (So Was I)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.