SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
i chciałbym zjeść MDMA,
piracetam zawsze wrzucam przed, bo podbija i niweluje zwałe.
Dlatego pytam, coby sobie kuku nie zrobić
----------------------
EDIT: Nie myślałem ,że neuroleptyki mogą uzależniać
nawet w dawkach małych - aktywizujących tj. 3mg na dzień
Miesiąc temu ostawiłem, po paru dniach, w pracy - jakoś mi się dziwnie zrobiło.
Naglę pomyslałem, ''kurwa, ten bosh coś do mnie mówi'' , spojrzałem się na podłogę i zaczęła falować jak po kwasie. Przestraszyłem się troche.. pomimo, ze bylem na benzo.
Fizyczne skutki odstawienia: czerwona skóra, swędzenie, mdłości, napady głodu, mikrodrgawki i inne rzeczy
Scalono. taurinnn
Jakie dawki polecacie na depresję/pobudzenie ?
Aktualnie biorę 1-2mg dziennie.
--------------------------------------------------------------
EDIT: Świetny lek. Jestem po 3 tygodniach stosowania-wykastrował lęk i niepokój praktycznie do zera...czuje się o wiele spokojniejszy...Dawka to 1 mg.Choć lekarz zalecał 1,5-2 mg.
Nie rozumiem dlaczego nie dają lekarze tego tylko walą te gówniane ssri...żaden ssri mi nie pomógł tak jak Flupentiksol...większość wręcz pogarszała..
Jeśli jesteś lękowcem a ssri/snri słabo na Ciebie działają, a nie chcesz isc w TPLD to polecam ten lek! Poprawił mi też chęć do życia ten lek. Z minusów to wczesne wybudzanie się i czasem niechęć do robienia czegokolwiek. Ale i tak wielki plus dla tego leku.
ZAQZAX jak u Ciebie na tym leku?
Scalono. taurinnn
Później poprosiłem psychiatrę na włączenie go do Olanzapiny, obecnie biorę lek dłuższy czas (ok. 2 lata), niestety obecnie czuję dziwny niepokój, mam ciśnienie 160 / 80 bez 4 mg Relanium ;)
Mam wiele stresów i Fluanxol zamiast pomagać przeszkadza (oprócz wcześniejszych objawów) mam problemy z akomodacją oka, straszne huśtawki nastrojów, ogromne pobudzenie.
Czy bezpiecznie jest odstawić fx z dawki 1.5 mg - rano, 1.5 mg po południu do 0, ewentualnie wspierając się Relanium?
Dawka 4 mg, objawy psychotyczne i paranoje zniknęły już po 2 tygodniach.
W dodatku zaczyna stabilizować, nie zamula tak bardzo jak niektóre poprzednie neuro, a wręcz aktywizuje brany rano. Z uboków jedynie suchość w ustach. Nie ciągnie nastroju w dół jak perazyna czy haloperidol. Polecam.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.