01 lutego 2020WyrywaczRogow84 pisze: czy w przypadku jak przylapano by go na tym ze posiada "produkt wyjsciowy" moge miec przypał?
Z produktem wyjściowym tak jak najbardziej możesz mieć przypał.
11 lutego 2020lol pisze:01 lutego 2020WyrywaczRogow84 pisze: czy w przypadku jak przylapano by go na tym ze posiada "produkt wyjsciowy" moge miec przypał?
Z produktem wyjściowym tak jak najbardziej możesz mieć przypał.
No jak to jak, przeciez sama substancja, którą chcesz otrzymać jest już na liście subst zakazanych. No i przetwarzanie tez jest niedozwolone, jak złapią cię np. z ekstrakcją antidolu to mozesz miec klopoty. Tak samo z PST, to samo. To nie wiedziałeś?
Wlasnie nieraz się nad tym zastanwialem, bo w jednym z moich publicznych kibli dla niepelnosprytnych nie ma zamkna. Zdarzylo mi się, ze płukałem a weszla sprzątaczka lub ochrona. Czasem przechodzi tez policja. Zastanawialem się co by bylo jakby np. policjant z butelkami mnie zatrzymal i zaczął wypytywać. Ciężko byłoby to rozsądnie wytłumaczyć..
Raz tez szykowałem przepłuczkę na osiedlu w dziurze miedzy blokami /musialem wyjsc bo okolice swiat, pizdzi na dworze, rodzina w mieszkaniu/ i tak sie zlozylo, ze straznik wiejski patrolowal okolice. Zapytal co robię, mialem schowaną rękę i myslał, ze chowam butelkę, ja mu powiedzialem, ze palę, wyszedlem do niego z fajką i poszedl chujek.
Ale jakby przyszedl minute pozniej i zobaczyl, ze trzepię to nie wiem co bym mu powiedział
Co do tego jak policja reaguje na robienie PST to nie wiem, ale ochrona w galeriach jedynie wyzywa od ćpunów i każe spierdalać, czy to robi się PST czy gotuje majke.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Chyba nie zrozumiales tego co napisalem.
Przeciez nie mowie, ze posiadanie produktow do zrobienia metkata jest nielegalne (chociaz wiadomo nie zawsze bo juz z bmk czy produktami do wyrabiania heroiny juz inaczej)
Jak cie zlapia z acatarem, nadmanganianem, octem i tym co tam jest konieczne bo nawet nie wiem to nic ci się nie stanie.
Mowie o tym, ze jak bedziesz mial juz przetworzony narkotyk to mozesz miec problemy.
Na forum kilka razy byly dyskusje o kodenie po ekstrakcji, patrzylismy na zapisy jak to wyglada prawnie i wyszlo nam, ze moga byc klopoty
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.