a co do Trufli, to ciesze sie, ze zyje- jesli zyje !
Miała powód żeby stać się martwą. To przeze mnie. Chciała zwrócić swoją uwagę na moją "skromną osobę"
Bardzo ją lubię i koty też.
05 lutego 2020Ankaaa pisze: no kurwa jak zwyklektos zmarl, INFO POTWIERDZONE (haha), pozniej ten ktos za sprawa ´cudu´ wraca do zywych, ALE NIE POWIEM JAKI NICK. smiechu warte, gorzej jak dzieci.
a co do Trufli, to ciesze sie, ze zyje- jesli zyje !
Info potwierdzone? No niby tak, ale jedyne info pochodziło od jej altera, a jak zapytałem o więcej informacji, to odpowiedziała w typowym dla siebie stylu.
A reszta... Hajpowa telenowela!
06 lutego 2020MaszMaila pisze: Miała powód żeby stać się martwą. To przeze mnie. Chciała zwrócić swoją uwagę na moją "skromną osobę"
Jeśli poznacie jej nick, to dajcie mi o tym znać :)
30 stycznia 2020BedeSoba-Obiecuje pisze: jeśli GG nie żyje, to właśnie zrobiło mi się smutno :(
miałem okazje poznać go na żywo
30 stycznia 2020BedeSoba-Obiecuje pisze: jeśli GG nie żyje, to właśnie zrobiło mi się smutno :(
miałem okazje poznać go na żywo
https://www.youtube.com/watch?v=9sXlaBa75Iw
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
Nie dostaniesz ni huhu
06 lutego 2020GG Allin pisze:buuu30 stycznia 2020BedeSoba-Obiecuje pisze: jeśli GG nie żyje, to właśnie zrobiło mi się smutno :(
miałem okazje poznać go na żywo![]()
https://www.youtube.com/watch?v=9sXlaBa75Iw
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Zmarła użytkowniczka forum (nie pamietam nicku, coś z 'eleonore'), w nocy 06.01.20. Bardzo dobrze znana i lubiana w Krakowie, ale danych nie podam, poza tym, że imię na 'A'. Przedawkowała heroinę najprawdopodobniej zanieczyszczoną fentanylem. Pozostawiono ją samą po OD. Chłopak w areszcie. Miała 23 lata.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.